VALİ ELBAN'DAN MERMERCİLERE DESTEK

VALİ ELBAN'DAN MERMERCİLERE DESTEK

Vali Süleyman Elban, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) öncülüğünde açılan ve ilimizden çok sayıda iş adamının katılım sağladığı "Blok Mermer Fuarı"nı ziyaret etti. 

Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde açılan, Dünyada kapalı alanda kurulan ilk blok mermer fuarı olma özelliğini taşıyan ve bu sene 2'ncisi gerçekleştirilen, 26 bin ton blok mermerin sergilendiği Bursa Blok Mermer Fuarı'na katılan Vali Elban, fuarın ilimize, ülkemize ve mermercilik sektörüne hayırlı olması dileğinde bulundu.

İlimiz mermercileri ile görüşen ve fuarın iş dünyasına hayırlı olması temennilerinde bulunan Vali Elban,"Bilecikli mermercilerimize destek olmak istedim" dedi. 

Bilecik mermerinin önümüzdeki dönemlerde daha değerli hale geleceğini aktaran Elban, Bursa'da gerçekleştirilen fuarın Bilecik açısında büyük önem taşıdğını ifade etti. Blok mermer fuarının dünyada tek olma özelliğine de vurgu yapan Elban şöyle konuştu:

"Ülkemizde birçok mermer fuarı açılıyor. Ama bu fuarın özelliği Blok Mermer Fuarı olması. Bilecikli mermercilerimize destek olmak ve sektörün son durumunu görmek istedim. Mermercilerimiz fuarın kendileri için faydalı olduğunu aktardılar. Bende sektör için büyük önem taşıyan fuarın gelecek yıllarda sektöre ve ekomiye daha da büyük katkılar sağlayacağına inanıyorum.’’dedi.

Fuarda stantları gezen Vali Elban, mermer üreticileri ve sanayicileriyle bir süre sohbet etti.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1802 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.