VALİ ELBAN'DAN MV. TÜZÜN'E ZİYARET

VALİ ELBAN'DAN MV. TÜZÜN'E ZİYARET

Vali Süleyman Elban, TBMM’de CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ü ziyaret etti. Ziyaret sırasında Bilecik’e yapılan ve yapılacak olan yatırımlar ile hizmetler değerlendirilirken, Tüzün, “Önceliğimiz hastane ve Yenişehir yolu. Bu konuda her türlü desteğe hazırız” dedi. 

Bilecik Valisi Süleyman Elban, Ankara’ya giderek TBMM’deki makam odasında CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün’ü ziyaret etti.

Ziyaret sırasında, Bilecik’te yapılan ve yapılacak yatırımlar ile hizmetler değerlendirildi. Tüzün, Bilecik’in öncelikli sorunlarının sağlık, eğitim ve alt yapı olduğunu belirterek, bu konularda üzerine düşen her türlü desteği vermeye hazır olduğunu vurguladı. Tüzün şunları söyledi:

“Bilecik’in sorunları bizim için siyaset üstüdür. En öncelikli sorunumuz sağlık. Hastanemiz yetersiz. Yeni hastane yapımı yıllardır sonuçlandırılamadı. Hastalarımız diğer illere gitmez zorunda kalıyor. Yenişehir yolunun yapımı da yılan hikâyesine döndü. Bu yol sürekli kazalara, can ve mal kaybına neden oluyor. Eğitim, sağlık ve alt yapı konusunda eksikliklerimiz malum. Gençlerimizin ve Bilecik’e üniversite eğitimi için gelen öğrencilerimizin sanatsal ve sportif faaliyetlerde bulunabilecekleri tesislere ihtiyaç var. Bu konularda bizim üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Sizin de Bilecik’te layıkıyla görev yapacağınıza ve ilimize büyük katkılarınız olacağına inanıyoruz.”

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 1924 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum