VALİ ELBAN'DAN YENİ YIL ZİYARETLERİ

VALİ ELBAN'DAN YENİ YIL ZİYARETLERİ

Vali Süleyman Elban, yeni yıl nedeniyle çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Vali Elban, Belediye Başkanı Selim Yağcı, 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutan Vekili Kurmay Albay Deniz Özarslan, İl Jandarma Komutanı Vekili Albay Muammer Ergaş, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammed Akgül ile birlikte Sevgi Evlerini ziyaret ederek, çocuklarla bir süre sohbet etti.  

Çocuklara çeşitli tavsiyelerde bulunan ve yeni yıllarını kutlayan Vali Elban, çocuklarla birlikte yaş pasta kesti. Daha sonra Vali Elban, eşi Beyza Elban, Belediye Başkanı Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, beraberindekilerle, çocuk evinde kalan çocukları ziyaret etti.  

Burada çocuklarla birlikte pasta kesen ve daha sonra Huzurevini ziyaret eden Vali Elban, ''2016 yılı ülkemiz ve milletimiz için zor bir yıl oldu. Yıllara sığmayacak hem içeride hem de dışarıda ciddi ve sıkıntılı bir dönem geçirdik. Ama milletimizin feraseti, duaları ve fedakarlığı bu dönemi atlattık. Hepimizin temennisi, 2017 yılının 2016 yılında yaşadığımız sıkıntıları yaşamadan sağlıklı ve huzurlu, ülkemizin daha güvenli ve müreffeh bir dönem ve ivme kazanmasına vesile olmasıdır.'' diye konuştu.  

Huzurevinde kalan yaşlılarla yakından ilgilenen Vali Elban, yeni yıllarını kutladı.

Kaynak:Nilüfer ERDAL

Bu haber toplam 26016 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.