VALİLİK BİR KEZ DAHA UYARDI!

VALİLİK BİR KEZ DAHA UYARDI!

Bilecik Valiliği,  art niyetli kişilerce Valilik veya başka bir kamu kurumu yöneticisi olduğunu söyleyerek yardım talebi adı altında iş adamlarından para istendiği duyumları ile ilgili bir kez daha bilgilendirmede bulundu. 

Konuyla ilgili daha önce yapılan açıklamalara rağmen aynı şekilde duyumların gelindiği belirtilerek yeni bir duyuru yayımlandı. Vailikten yapılan duyuruda,"Bilecik Valiliği'nin veya herhangi bir kamu kurumunun iş adamlarından ya da vatandaşlarımızdan herhangi bir amaçla yardım toplama gibi bir yöntemi kesinlikle söz konusu olamaz" denildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Valiliğimiz adına dolandırıcılık konusuyla ilgili daha önce de uyarı mahiyetinde bilgi paylaşımı yapmamıza rağmen, maalesef bazı art niyetli kişi veya kişilerin ilimizde bulunan bazı şirket, kuruluş ve iş adamlarını telefonla arayıp, kendilerini Bilecik Valiliği veya başka bir kamu kurumunun yöneticisi olarak tanıtarak, yardım talebi adı altında iş adamlarından para istediğine dair duyumlar alınmaktadır. 

Bilecik Valiliği'nin veya herhangi bir kamu kurumunun iş adamlarından ya da vatandaşlarımızdan herhangi bir amaçla yardım toplama gibi bir yöntemi kesinlikle söz konusu olamaz.

Valiliğimizin, herhangi bir kamu kurumunun veya kamu yöneticisinin adını kullanarak yardım toplamaya çalışan dolandırıcılara hiçbir şekilde itibar edilmemesini, böyle bir durumla karşılaşan vatandaşlarımızın ise Bilecik Valiliği'nin (0228 2121024), Emniyet Müdürlüğü'nün (155) veya Jandarma Komutanlığı'nın (156) numaralı telefonlarını arayarak ihbarda bulunması rica olunur."

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2255 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.