Vatandaş aydınlatma lambası istiyor!

Vatandaş aydınlatma lambası istiyor!

Kurtköy’de ikamet eden Osman Kara isimli vatandaş evinin önüne konulmasını istediği aydınlatma lambası için ne yaptıysa başarılı olamadı.

Kurtköy’de ikamet eden Osman Kara isimli vatandaş evinin önüne konulmasını istediği aydınlatma lambası için ne yaptıysa başarılı olamadı.

Uzun yıllar İstanbul’da yaşadıktan sonra önce Bozüyük’e ardından Kurtköy’e dönen Osman Kara burada ikamet etmeye başladı. Ancak evinin önünde sokak lambası olmayan Osman Kara OEDAŞ’tan aydınlatma lambası konulmasını talep etti. OEDAŞ’tan olumsuz cevap alan vatandaş soluğu Bilecik Valiliği’nde aldı. İlgili vali yardımcısına durumu aktaran dertli vatandaş yine derdine derman bulamadı.

vatandas-aydinlatma-lambasi-istiyor.jpg

Evinin bulunduğu mevkiinin karanlık olduğunu ve geceleri tedirgin olduklarını aktaran Osman Kara bir kez daha yetkililerden sesine kulak verilmesini istedi. Eşinin engelli ve bakıma muhtaç olduğunu anlatan Kara, eşinin geceleri yaşadığı tedirginliğin sona ermesini istedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Vatandaşımızın yaşadığı en ücra köşelere kadar hizmet götürün” talimatına atıfta bulunarak, “Cumhurbaşkanımızın köyünüze dönün, üretin çağrısına kulak verdim. Köyüme döndüm ve burada yaşamaya başladım. Ancak evimin önüne bir sokak lambası dahi konulmuyor. Geceleri tedirgin oluyoruz. Bürokrasinin derdi benimle mi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile mi bilemiyorum. Yetkililerin yardımcı olmalarını istiyorum.” ifadelerini kullandı.

vatandas-aydinlatma-lambasi-istiyor1.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 2711 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum