Vatandaş isyan bayrağını çekti! Dere yatağında değil ama...

Vatandaş isyan bayrağını çekti! Dere yatağında değil ama...

Evini su basan vatandaş belediyenin duyarsızlığından dert yanarak isyan bayrağını çekti.

Bilecik’te son günlerde etkili olan kuvvetli sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkilerken birçok mağduriyeti de beraberinde getirdi. Kentin birçok noktasında ev ve iş yerlerini su basarken dereler taştı. Cadde ve sokaklar adeta göle döndü.

vatandas-isyan-bayragini-cekti.png

Ertuğrulgazi Mahallesi Şehit Mesut Bilir Caddesi üzerinde ikamet eden bir vatandaş evini su basmasının ardından isyan bayrağını çekti. Yaşadığı mağduriyetin sorumlusu olarak belediyeyi işaret eden vatandaş, “Her şey 1 yıl önce belediyenin yağmur suyunu kanalizasyon rögarına vermesiyle başladı” dedi. Belediyenin bu uygulamasından sonra yağan yağmurlarda alt katların tuvaletlerinden taşkınlar yaşanmaya başladığını anlatan vatandaş, konuyla ilgili olarak belediyeye yaptıkları müracaatların ise sonuçsuz kaldığını söyledi.

vatandas-isyan-bayragini-cekti1.png

Yaklaşık 20 hanenin bu durumdan muzdarip olduğunu ifade eden vatandaş, “En küçük yağmurda bile bu durum oluyor. Gerek dilekçemizle gerek şifai olarak belediye başkan vekiline de söylememize rağmen bugüne kadar hiçbir çalışma yapılmadı. Dilekçelerimize de cevap gelmiş değil. Yağmur suyunu kanalizasyon rögarından çekmeleri halinde durumun düzelerek eski haline geleceği konusunda bilgi de vermemize rağmen kimse ilgilenmemiştir. Belediye şikayet hattı dahil ilgili sekreterler telefonlara bakmıyorlar. Kime şikayet edeceğimizi de bilemiyoruz. Mağdur durumdayız. Yetkililerden konuya ivedilikle çözüm bulmasını istiyoruz.” dedi.

vatandas-isyan-bayragini-cekti3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2262 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum