VATANDAŞA ÖDEME KOLAYLIĞI

VATANDAŞA ÖDEME KOLAYLIĞI

Bozüyük Belediyesi ile Garanti Bankası, Şekerbank, TEB ve Halk Bankası Bozüyük Şube Müdürlükleri arasında yapılan anlaşma doğrultusunda, vatandaşlar su faturalarına otomatik ödeme talimatı verebilecekler ve sayılan bankaların ATM’lerinden ödeme yapabilecekler.

Bozüyük Belediyesi vatandaşların yaşamlarını kolaylaştırmak amacıyla sürdürdüğü hizmetlere bir yenisini ekledi. Garanti Bankası, Şekerbank, TEB ve Halk Bankası Bozüyük Şube Müdürlükleri yapılan anlaşma doğrultusunda vatandaşlar, su bedelleri, emlak, ilan ve reklam vergileri ile ÇTV’lerini bu bankalara otomatik ödeme talimatı vererek veya bu banka şubelerinin ATM’lerinden ödeyebilecekler. Konu hakkında bilgi veren Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı “Bozüyük’te yaşamı kolaylaştırmak için çok önemli adımlar atıyoruz. Hemşehrilerimizin yaşamının daha kaliteli ve daha kolay olması için çalışıyoruz. Bu yönde attığımız adımlara bir yenisini daha ekledik. Vatandaşlarımız Bozüyük Belediyesi’ne yapacakları su, vergi gibi ödemeleri için anlaşma sağladığımız bankalara otomatik ödeme talimatı verebilecekler yada bu bankaların ATM’lerinden ödeme yapabilecekler. Vatandaşlarımız artık Belediyemize gelmeden akıllı telefonlar üzerinden ödemelerini yapabilecekler” dedi.

Ayrıca Bozüyük Belediyesi ile Ziraat Bankası, Akbank, Vakıfbank, Yapı Kredi, İş Bankası ve Denizbank arasındaki görüşmeler devam ederken bu bankalar ile yapılan görüşmelerde en kısa zamanda sonuçlandırılarak otomatik ödeme kolaylığı ve ATM hizmetleri vatandaşların istifadesine sunulacak.

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3885 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum