Velilerin sesine belediye kulak verdi

Velilerin sesine belediye kulak verdi

Bilecik’te, Ertuğrulgazi İlkokulu öğrencilerinin velileri tarafından yapılan çağrıya Bilecik Belediyesi’nden yanıt geldi.

Bilecik’te, Ertuğrulgazi İlkokulu öğrencilerinin velileri tarafından yapılan çağrıya Bilecik Belediyesi’nden yanıt geldi.

velilerin-sesine-belediye-kulak-verdi1.jpg

Hatırlanacağı üzere; Ertuğrulgazi İlkokulu’nda öğrenim gören öğrencilerin velileri öğle arasında çocuklarına yemek götürdüklerini ve mahalle muhtarlığının bulunduğu parkta çocuklarına yemek yedirdiklerini ifade etmişlerdi. Ancak parktaki oturma alanlarının yetersiz olduğunu dile getiren veliler yetkililerden kendilerine yardımcı olmaları çağrısında bulunmuşlardı. Konuyla ilgili olarak “Bu sese kim kulak verecek?” başlıklı haberimizin ardından velilerine sesine Bilecik Belediyesi kulak verdi.

velilerin-sesine-belediye-kulak-verdi2.jpg

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, konuyla ilgili olarak devam eden bir çalışmalarının olduğunu belirterek, parka 6 adet daha piknik masasının eklendiğini dile getirdi. Başkan V. Subaşı, mahalle konağında bulunan kapalı bir alanın da öğrenciler için yemek yenilebilecek bir alan haline dönüştürüldüğünü bildirdi.

velilerin-sesine-belediye-kulak-verdi3.jpg

Melek Mızrak Subaşı, yaptığı açıklamada, “Bizim için en büyük öncelik çocuklarımız ve onların eğitimi. Bu anlamda belediye olarak elimizden gelen tüm imkanları seferber ediyoruz ve etmeye de devam edeceğiz. Onların akıllarını ve zihinlerini eğitim dışında bir şeyin kurcalamasını asla kabul etmeyiz. Parkımızda okulların açılmasıyla birlikte oturma kapasitemizi 6 adet piknik masası daha koyarak genişletmiştik. Ancak havaların soğumasıyla birlikte velilerimizin ve öğrencilerimizin üşümemesi için orada bulunan Mahalle Konağımızı da veli ve öğrencilerimiz için tadile ettik. Velilerimiz ve öğrencilerimiz kapalı alanımızda yemeklerini yiyebilecekler. Her şey güzel geleceğimiz çocuklarımız için.” ifadelerini kullandı.

velilerin-sesine-belediye-kulak-verdi4.jpg

Diğer yandan veliler Başkan V. Subaşı’na duyarlılığından ve ilgisinden ötürü teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.

Ayrıca, Bilecik Valisi Şefik Aygöl’ün de konuyla ilgili olarak Başkan V. Subaşı ile bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi.

Bu haber toplam 2443 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum