WHATSAPP İHBAR HATTI DEVREDE

WHATSAPP İHBAR HATTI DEVREDE

"Senin haberin varsa, herkesin haberi olsun"

'Sakarya Gazetesi' her geçen gün büyümeye devam ederken yaptığı yeniliklerle de adından sıkça söz ettiriyor. Siz değerli okuyucularımızdan aldığımız destek ve güçle Bilecik'in en çok satan ve okunan gazetesi olma özelliğini elinde tutan gazeteniz Sakarya, bir yeniliğe daha imza attı. 

"0 541 212 40 29 WhatsApp İhbar Hattı"nı kurarak hizmete açan gazeteniz Sakarya, bundan sonra sizlerden gelecek haber, fotoğraf ve videolara daha da önem verecek. "Senin haberin varsa, herkesin haberi olsun" sloganıyla, ilimizin dört bir yanından göndereceğiniz, haber olmasını istediğiniz konuları bizlere bundan sonra WhatsApp İhbar hattından çok daha kolay ulaştırabileceksiniz. 

Hızla gelişen teknoloji, sosyal paylaşımlara olan ilginin hızla arttığı, akıllı cep telefonlarıın yoğun olarak kullanıldığı günümüzde WhatsApp'ı kullanan tüm okurlarımız artık Sakarya Gazetesi'nin fahri muhabiri gibi haber servis edebilecekler. Siz değerli okurlarımızın ilgisini çeken olaylarla ilgili gelişmeler, resim yada videolar kısa açıklamalarıyla beraber WhatsApp İhbar Hattına rahatça gönderebilecek. Gizlilik ilkesine bağlı olarak istenildiği takdirde okuyucularımızın kendi imzaları dahi haberlerin atlında yer alabilecek. 

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 6428 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum