YAĞCI, GAZA BASTI

YAĞCI, GAZA BASTI

AK Parti 1'inci sıra milletvekili adayı Selim Yağcı, seçim çalışmaları kapsamında sahaya inmesinin ardından adeta gaza bastı. Selim Yağcı, 3 gün içerisinde 3 ilçe gezisi, 9 mahalle 7 köy, esnaf ve birçok derneği ziyaret ederek, büyük bir performans sergiledi.

1-527.jpg

İlimiz ve ilçelerindeki birçok kurum ve kuruluş yetkilisini de ziyaret eden Milletvekili Adayı Selim Yağcı, seçim çalışmalarını Ramazan ayında olmasına rağmen sabah saatlerinden gece saatlerine kadar sürdürüyor ve vatandaşlarla tek tek görüşüyor.

Vatandaşlar da Milletvekili Adayı Selim Yağcı’nın ziyaretinden duydukları memnuniyeti belirterek,  kendisinin Bilecik için çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine olan inancı dile getiriyor.

2-531.jpg

Seçim çalışmaları hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Milletvekili Adayı Selim Yağcı, ‘’En başından beri söylediğimiz gibi Bilecik bizim sevdamız ve heyecanımız. Bizler daha önce olduğu gibi bugün de bize tevdi edilen görev kapsamında  vatandaşlarımız ile tek tek görüşüp, davamızı anlatıyoruz, yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz.

3-406.jpg

Bilecik için yeni başlangıç ve yeni hedeflerimizi anlatıyoruz ve Bilecik’e olan sevdamız ve heyecanımızın bitmediğini ifade ediyoruz. 3 günlük çalışmamız kapsamında binlerce hemşehrimiz ile bir araya geldik. Ramazan ayında olmasına rağmen güzel bir çalışma ortaya koyduk. İnşallah bu şekilde de devam edeceğiz. Bu bizler için tatlı bir yorgunluk oluyor. Çünkü bizler görüştüğümüz ve dinlediğimiz her bir vatandaşımızın memnuniyetinden enerji alıyoruz’’ ifadelerini kullandı.

4-160.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2874 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum