YAĞCI, HELALLİK İSTEDİ

YAĞCI, HELALLİK İSTEDİ

AK Parti’den milletvekili aday adayı olmak için belediye başkanlığından istifa eden Selim Yağcı, Nihat Can’ın belediye başkanı seçildiği olağanüstü meclis toplantısının ardından yaptığı konuşmada, Bileciklilerden helallik istedi.

Belediye başkanlığı görevi süresince birlikte çalıştığı meclis üyelerinden de helallik isteyen Selim Yağcı, “Benden yana hakkım helal olsun. Tüm hemşehrilerimizden belediyecilik hizmetleri alanında yaptığımız çalışmalardan ötürü helallik istiyorum” dedi.

‘GÜNAHIYLA SEVABIYLA 15 YIL HİZMET ETTİK’

Selim Yağcı, konuşmasında şunları dile getirdi:

“Günahıyla, sevabıyla bu şehre 15 yıl hizmet ettik. Bu geçen sürenin her saniyesini daha iyiyi, daha güzeli Bilecik adına nasıl yakalayabiliriz ve Bilecik için neleri gerçekleştirebiliriz onun çabası ve gayreti içerisinde olduk. Şimdi bu görevi çocukluk arkadaşım, çalışma arkadaşım çok değerli kardeşime devrediyorum.

‘BİLECİK, BENİM SEVDAM’

Bilecik benim şehrim, hayatım, sevdam. Her zaman emrinizdeyim. Bazen kavgalar yaptık, bazen tartışmalar oldu ama hayatın cilvesi bu. Benden yana hakkım kat kat helal olsun. Meclis üyelerimizden ve çok değerli hemşehrilerimizden Belediyecilik hizmetleri anlamında yaptığımız çalışmalar sebebiyle helallik istiyorum. İnşallah Bilecik; Nihat beyin çalışmaları ile siz değerli meclis üyelerimizin katkılarıyla çok daha iyi noktalara gelecektir diyorum.”

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2454 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum