YAĞCI, YENİDEN ENCÜMEN SEÇİLDİ

YAĞCI, YENİDEN ENCÜMEN SEÇİLDİ

Marmara Belediyeler Birliği’nin İstanbul’da yapılan 2016 yılı Olağan I. Toplantısında Başkanlık görevine yeniden Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe seçilirken, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ise yeniden Marmara Belediyeler Birliği Encümen üyeliğine seçildi.
Marmara Belediyeler Birliği'nin 2016 yılı Olağan 1. Meclis Toplantısı, İstanbul’da gerçekleştirildi.
Meclis Toplantısı'na Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve çok sayıda meclis üyesi katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan Meclis Toplantısı, Başkan Recep Altepe'nin açılış konuşmasıyla devam etti. Toplantıda, Birlik Başkanı, 1'inci ve 2'nci başkan vekilleri ile Birlik Encümen Üyeleri, Divan Katip Üyeleri, Denetim Komisyonu ve İhtisas Komisyonları seçimi yapıldı.
Yapılan oylama sonucunda tek aday olan Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe dördüncü kez Marmara Belediyeler Birliği Başkanlığına seçilirken, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, encümen üyeliğine tekrar seçildi.
Toplantının sonunda birliğe yeni üye olan 18 belediyenin başkan ve yöneticilerine üyelik beratları Başkan Altepe tarafından verildi.
Seçim sonucu ile ilgili olarak kısa bir değerlendirme yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik olarak daha önceki dönemlerde olduğu gibi yeni dönemde de birlik içinde Bilecik'i en güzel şekilde temsil etmeye çalışacaklarını kaydetti.

 

Kaynak:Aysun YILDIZ

Bu haber toplam 2162 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum