YAKALANAN AT SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ

YAKALANAN AT SAHİBİNE TESLİM EDİLDİ

Bilecik Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, bir ihbar sonucu yol boyunda yakaladıkları atı, Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinde ağırladıktan sonra sahibine teslim etti.
Bilecik ve bölgesindeki örnek tesislerden olan Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, sokak hayvanlarına birçok alanda hizmet verirken, yaralı olanların da sağlığına kavuşmasını sağlıyor.
Geçtiğimiz hafta şehir merkezinden 30 kilometre uzaklıkta yaralı bulunan köpeği tedavi eden Veterinerlik Müdürlüğü çalışanları bu kez Cennet Vadisinde yol boyunda bulunan atı yakalayarak, Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezine getirdi.
Burada yapılan kontrolün ardından herhangi bir tedaviye ihtiyacı olmayan at, sahibine teslim edildi.

yol-boyunda-yakalanan-at.jpg
Hekim Nedret Avcı, gerçekleştirilen çalışma hakkında verdiği bilgide; Bilecik Belediyesi olarak can dostlarımızın yardımına koşmaya çalıştıklarını belirterek, şunları söyledi:
‘’Şehir merkezinin dışında Cennet Vadisi mevkisinde sahipsiz bir atın olduğu ihbarını alan ekiplerimiz, orada bulunan atı yakalayarak, barınağımıza getirdiler. Burada gerekli kontrolleri yaptığımız atı bir gün ağırladıktan  sonra sahibine teslim ettik. Sokak Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ve müdürlüğümüz olarak bu tür vakalarda vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalıyoruz’’ ifadelerini kullandı.

yol-boyunda-yakalanan-at2.jpg

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 1862 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.