YAKLAŞIK 15 SOKAK KÖPEĞİ SALDIRDI!

YAKLAŞIK 15 SOKAK KÖPEĞİ SALDIRDI!

Bilecik'in Hürriyet Mahallesi'nde başıboş dolaşan sokak köpekleri keçiye saldırdı. Özellikle Edebali Konutları civarında sürüler halinde dolaşan başı boş köpekler insanları rahatsız ederken son olay karşısında ise isyan ettirdi. 

Bu sabah saat: 09:00 civarında boş bir arazide otlayan siyah bir küçük baş hayvana, sayıları 15'i bulan sokak köpekleri saldırdı. Saldırıyı gören bir vatandaş olayı saniye saniye cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Görüntülerde bir vatandaşın köpeklerin saldırısına uğrayan keçiyi kurtardığı görülüyor. Videoyu çeken vatandaş ise: "Hürriyet Mahallesinde başı boş köpekler vatandaşın kurbanlık tekesini boğuyor. Belediyemizin buna duyarlı olması gerekiyor. Köpekler başıboş geziyor." diyerek olayı anlatıyor. 

Mahalle sakinleri ise, son günlerde sayıları her geçen gün artan sokak köpeklerinden rahatsız olduklarını, yetkililerinin bu duruma bir çözüm bulması gerektiğini ifade ederek: "Yaklaşık 2-3 aydır mahallemizde sokak köpeklerinin sayıları çoğaldı. Ramazan ayında özellikle camiye giderken bazı köpeklerin saldırısına uğradık. Çocuklarımız parklarda rahat oynayamaz oldu. Çünkü her yer başı boş köpekle dolu. Lütfen bu sokak köpekleriyle ilgili yetkilerimiz harekete geçsin" diyerek seslendiler.

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 4702 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum