Yaman, Teravih Sonrası Vatandaşlarla Buluştu

Yaman, Teravih Sonrası Vatandaşlarla Buluştu

Cumhur İttifakı'nın Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Cumhur İttifakı'nın Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Yaman, teravih namazı sonrası Ertuğrulgazi Mahallesi'nde Bilecikli hemşehrileriyle bir araya geldi.

yaman-teravih-sonrasi-vatandaslarla-bulustu.jpg

AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım AK Parti Merkez İlçe Başkanı Servet Yılmaz, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Adayları ve teşkilat üyeleri de Yaman'a eşlik etti. Yediler Camii'nde kıldıkları teravih namazının ardından Yaman ve beraberindekiler, cemaate lokma tatlısı ikram etti. Daha sonra mahallede bulunan kahvehaneleri ziyaret eden Yaman, vatandaşlarla samimi sohbetler gerçekleştirdi.

yaman-teravih-sonrasi-vatandaslarla-bulustu4.jpg

Vatandaşların sorunlarını dinleyen ve önerilerini alan Yaman, bu diyalogların kendisi için önemli olduğunu vurguladı. Vatandaşlar tarafından ilgi ve alaka ile karşılanan Yaman, ziyaretin sonunda mahalle sakinlerinden destek sözü aldı. Seçimlere kadar çalışmalarına ara vermeden devam edeceğini belirten Yaman, Bilecik için hazırladığı projeleri vatandaşlarla paylaşmaya devam edeceğini dile getirdi.

yaman-teravih-sonrasi-vatandaslarla-bulustu23.jpg

yaman-teravih-sonrasi-vatandaslarla-bulustus.jpg

Bu haber toplam 79 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.