ŞADİ  ERDAL

ŞADİ ERDAL

YANLIŞ LİMANA SIĞINDIN MÜDÜR BEY

YANLIŞ LİMANA SIĞINDIN MÜDÜR BEY

İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, ilimize atandığında Eskişehir'den tanıdığım bir meslektaşım dürüst biri olduğundan bahsederek ziyaret etmemi istedi. Ettim; o da bilahare iade-i ziyarette bulundu. 

Sayın müdürün ilimize tayini iki yılı geçti. Bir daha görüşmemiz mümkün olmadı. Kendinden de hiçbir isteğim olmadı. Bugüne kadarda gazetemizde aleyhinde bir yazı çıkmadı. Bir sendikanın yazısını Bakanlık talimatı gibi ilgili makamlara gönderilmesinin haberini yapmamak İmam Hatip Okulu düşmanlığı yapanlarla aynı duruma düşmek demektir. 

Sayın müdür, yaptığı hata meydana çıkınca soluğu Değişim Gazetesi'nde aldı. Kendisinin geçmişiyle ilgili verdiği bilgileri 9 madde halinde yazdırdı. Haberi yapan muhabirinde Eğitim-İş sendikası gibi Ensar Vakfı düşmanı olduğunu bilmemesi Bilecik gündeminden habersiz olduğunu gösterir.

Eğitim-İş sendikasının talimat gibi kabul edilen yazısında bakın nasıl Ensar Vakfı düşmanlığı yapılıyor;

olaylara-bakis-egitim-is-resim.jpg

Müdürün haberini yapan muhabir Ensar Vakfı düşmanlığını sosyal medya hesabı üzerinden nasılda ilan ediyor;

olaylara-bakis-facebook-resmi.jpgSayın müdür nasıl Eğitim-İş'in yazısını talimat gibi kabul etmekle büyük bir hata işlemişsen, sendika gibi düşünen muhabire haber yaptırmakla aynı hataya düştün. 

Müdürün geçmişinde yaşadıkları 9 maddede sıralanmış. Geçmişte yaşadıklarınızı takdirle karşılarım. Şu hikayeyi de kaydetmeliyim. Adam 'Haleptey'ken 30 arşın atlardım' deyince birisi 'Halep oradaysa arşın burada şimdi atla' demiş. 

Sayın müdür şimdi icra makamındasınız geçmişinizi arattırdığınızın farkında mısınız? Neden icra makamında aynı hassasiyet gösterilmiyor?

Bu yazı toplam 4602 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum
ŞADİ ERDAL Arşivi
SON YAZILAR