YASİN TUHAFİYE DUALARLA AÇILDI

YASİN TUHAFİYE DUALARLA AÇILDI

İlimiz tuhafiye mağazalarına bir yenisi daha eklendi. Yasin Tuhafiye ikinci şubesini İstiklal Mahallesi Şerifpaşa Caddesi (Tunga Market Yanı)'na açtı.

7 Temmuz Cuma günü saat:14:00'da açılışı yapılan mağaza dualarla hizmete girdi. Mağazanın açılış kurdelesini Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın eşi Fatma Yağcı, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Ümran Karayiğit kesti. Açılış kurdelesinin kesiminin ardından davetliler mağazayı gezerek ürünler hakkında bilgi aldı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen açılış sonrasında ise davetlilere pilav ikram edildi. 

Açılışı yapılan Yasin Tuhafiye sahibi Adem Gökdemir, Bilecik'in her geçen gün büyüyüp geliştiğini bu doğrultuda da Yasin Tuhafiye'nin ikinci şubesini açma gereği duyduklarını ifade ederek şunları dile getirdi: "Yasin Tuhafiye'nin ikinci şubesini Allah'ın izniyle bugün açtık. 8 yıllık bir tecrübeye sahibiz. Artık Bilecik her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. Dolayısıyla bu sektöre de ihtiyaç duyulduğunu fark ettik. Perde sektöründe yeni başladık. Çevremiz de bizi bu işe girmemize teşvik etti. Bizde bu teşvik sonrası bu iş için girişimde bulunduk.

Mağazamızda perde, çeyizlik malzeme ve mutfak eşyası satışlarımız mevcut. Tabi bunların yanında kına malzemeleri, havlular, bornoz takımları, minyatür küçük ev süslemeleri gibi ürün satışları da yapıyoruz. 

'MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ HERŞEYDEN ÖNEMLİ'

Dediğim gibi 8 senedir bu işi yapıyoruz. Yaptığımız bütün ürünler kaliteli. Sattığımız ürünlerin de arkasındayız. Bilecik içerisinde üretim yapıyoruz ve herhangi bir olumsuzlukta da hemen müdahale edebiliyoruz. Her şeyden önemlisi bizim için müşteri memnuniyeti. Bu yüzden halkımızı mağazamıza bekliyoruz. 

Diğer taraftan bütün misafirlerimize açılışımıza geldikleri için teşekkür ediyorum. Sağolsunlar. Bugün bizi yanlız bırakmadılar" dedi.

yasin-tuhafiye-bilecik3.jpg

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 7431 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum