YAVUZ SULTAN SELİM CAMİİ İBADETE AÇILDI

YAVUZ SULTAN SELİM CAMİİ İBADETE AÇILDI

Ertuğrulgazi Mahallesi Fazilet Sokak üzerinde inşa edilen Yavuz Sultan Selim Camisi ibadete açıldı.

2016 yılı Nisan ayında yapımına başlanan Yavuz Sultan Selim Camii’nin açılışı; AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, AK Parti Bilecik Milletvekili Adayı Selim Yağcı, İl Müftüsü Necati Akkuş,  Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Karuk, İyi Parti Bilecik Milletvekili Adayı Mesut Tekin, siyasi parti temsilcileri, belediye meclis üyeleri, daire amirleri, muhtarlar ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

yavuz-sultan-selim-camii-ibadete-acildi2.jpg

AK Parti Bilecik Milletvekili Adayı Selim Yağcı, açılışta yaptığı konuşmada, Yavuz Sultan Camisinin yapımında emeği olanlara teşekkür etti.

Gerçekleştirilen hizmetin önemine değinen Milletvekili Adayı Selim Yağcı, ‘’Bilecik Belediyesi, Kurumlarımız ve hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla inşaatı tamamlanan bu güzel mekanın açılışında sizlerle birlikte olmaktan duyduğum memnuniyeti belirtmek istiyorum. Diğer yandan bugün aynı zamanda bir hüznü yaşıyoruz. Vatanımızın müdaafasını gerçekleştirirken, hain terör saldırısında şehadet şerbetini için Ünal Demir kardeşimize Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum. Acılı ailesi, yakınları ve milletimizin başı sağolsun.  Cenabı Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Cenabı Allah bu güzel mekanın inşa edilmesinde gayret sarfeden başta Camimizin Dernek Başkanı Recep Öztürk olmak üzere, kurum temsilcilerimiz ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah Bilecik’imizde bu tür güzel mekanlar açılıyor ve açılmaya da devam edecek. Cenabı Allah bu güzel mekanlar sayısını çoğaltsın’’ ifadelerini kullandı.

yavuz-sultan-selim-camii-ibadete-acildi3.jpg

Belediye Başkanı Nihat Can ise Yavuz Sultan Camisinin yapımında emeği olanlara teşekkür ederek, ‘’Bu mübarek günde böyle mübarek bir eserin açılışını hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Cenabı Allah bu güzel eserin inşaasında emek sarfeden bütün kardeşlerimizden razı olsun. Sağ olsun Milletvekili Adayımız Selim Yağcı da bu caminin yerinden yapımına kadar birçok konu ile yakından ilgilendi ve katkı sağladı. Kendisine de ayrıca teşekkür ediyorum. Bu cami gerçekten bu mahallemiz ve bölgeye gerekiyordu. Cenabı Allah bu tür yapıların sayısını çoğaltsın ve ibadetlerimizi kabul etsin’’ ifadelerini kullandı.

Yavuz Sultan Selim Cami Dernek Başkanı Recep Öztürk ise güzel ve anlamlı bir günü yaşadıklarını belirterek, caminin yapımında emeği olanlara teşekkür etti.

İl Müftüsü Necati Akkuş tarafından yapılan duanın ardından caminin açılışı gerçekleştirildi.

 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2244 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum