Yaz Akşamları Konserleri ve Sinema Günleri Sona Erdi

Yaz Akşamları Konserleri ve Sinema Günleri Sona Erdi

Osmaneli, unutulmaz bir yaz sezonuna imza attı.

Osmaneli, unutulmaz bir yaz sezonuna imza attı.

Osmaneli Belediyesi'nin düzenlediği "Yaz Akşamları Konserleri" ve "Sinema Günleri" etkinlikleri, 6 hafta boyunca süren bir şölene dönüştü.

kdfkl-skdmkl.jpg

Her çarşamba düzenlenen konserler ve her perşembe gerçekleşen sinema günleri, 100. Yıl Cumhuriyet Meydanı'nda bir araya gelen vatandaşlarla buluştu.

Vatandaşların heyecanla beklediği etkinlikler, yerel sanatçıların renkli performanslarıyla başladı. Osmaneli'nin yetenekli sanatçıları, her hafta farklı bir müzik türüyle sahne aldı. Birbirinden etkileyici konserlerde, geleneksel ezgilerden modern ritimlere kadar geniş bir yelpazede müzik ziyafeti sunuldu. Halk, yerel sanatçıların seslendirdiği şarkılarla coşup, dans ederek keyifli anlar yaşadı.

sldfolsdosls.jpg

Sinema Günleri ise sinema tutkunlarını bir araya getirdi. Her perşembe akşamı düzenlenen etkinliklerde, Oscar ödüllü yapımlardan Yeşilçam klasiklerine, çocukların sevgilisi animasyon filmlerinden unutulmaz Türk filmlerine kadar geniş bir film seçkisi izleyiciyle buluştu. Meydanın büyük ekranında gösterilen filmler, hem gençlere hem de yaşlılara duygusal anlar yaşattı.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, etkinliklerle ilgili yaptığı açıklamada, gösterilen yoğun ilgiden dolayı teşekkür ettiğini belirtti.

Başkan Şahin açıklamsında;

"Halkımızı sanatla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yaz Akşamları Konserleri ve Sinema Günleri, ilçemizin kültürel hayatına renk katarken, aynı zamanda insanlarımızın bir araya gelip güzel vakit geçirmesine olanak tanıyor. Gösterdiğiniz yoğun ilgiye teşekkür ederiz." İfadelerini kullandı.

lflk.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 555 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.