YAZ SPOR OKULU KURSLARI BAŞLADI

YAZ SPOR OKULU KURSLARI BAŞLADI

Bilecik Belediyesi tarafından 2006 yılından itibaren büyük bir başarı ile gerçekleştirilen Yaz Spor Okulları faaliyetlerine başlandı.

 Bilecik Belediyesi tarafından 9 yıldır büyük bir başarı ile gerçekleştirilen Yaz Spor Okullarında her dönem binlerce çocuğumuz, çeşitli spor dallarında eğitim alıyor.

Uzman öğreticiler eşliğinde gerçekleştirilen kurslarda, yüzme, basketbol  ve futbol alanında eğitimler veriliyor.

Şu ana kadar 5 bine yakın öğrencinin eğitildiği kurslarda, 5 ile 15 yaş aralığındaki çocuklarımız, belirtilen alanlardaki kurslara kayıt yaptırarak, verimli bir yaz dönemi geçiriyor.

Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın büyük önem verdiği Yaz Spor Okulları kurslarında yaklaşık 3 ay eğitim alacak kursiyerler, kurs bitiminde öğrendikleri bilgi ve tecrübeleri, alacakları sertifika ile taçlandıracaklar.

''AMACIMIZ ÇOCUKLARIMIZIN GÜZEL VE VERİMLİ BİR YAZ GEÇİRMESİNİ SAĞLAMAKTIR''

Bilecik Belediyesi Yaz Spor Okulları Koordinatörü Yeşer Karabulut, vatandaşlarımızın büyük bir ilgiyle takip ettiği ve şu ana kadar binlerce öğrencinin sertifika alarak yüzme öğrendiği kurslar hakkında bilgi verdi.

Bilecik Belediyesi tarafından güzel ve verimli bir çalışma gerçekleştirildiğini hatırlatan Karabulut, yapılan faaliyetlere gerekli destekleri verdiği için Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya teşekkür etti.

Bilecik Belediyesi Su Eğlence Dünyası'nda son derece güzel ve nezih bir ortamda çocuklara yüzme eğitimleri verildiğini belirten Karabulut, şunları söyledi:

2015 -2016 Yaz Spor Okulları faaliyetlerimiz bugün başlattık. Her yıl geliştirerek ve yenileyerek, gerçekleştirdiğimiz Yaz Spor Okullarında bu yaz da çocuklarımızla bir aradayız. 2011 yılında başladığımız yüzme kurslarımız belediyemiz tarafından şehre kazandırılan Su Eğlence Dünyası'nda gerçekleştiriliyor. Her yıl yaklaşık 300 çocuğumuzun katıldığı bu kurslarda sadece yüzme alanında 6 yılda bin 800 çocuğumuz yüzme öğrendi. Bu da bizim için ayrı bir onur ve gurur kaynağı. Yaz Spor Okulları kapsamında yüzmenin yanı sıra basketbol ve futbol branşlarında gerçekleşecek ve hala kayıtlarımız devam ediyor. Her yıl çocuklarımız, düzenli bir şekilde uzman eğitmenlerimiz tarafından eğitiliyor. Amacımız, çocuklarımızın yaz tatilini keyifli ve eğlenceli geçirmelerini sağlamak. Diğer yandan da fiziksel ve ruhsal gelişimlerini sportif anlamda olumlu katkılar sağlamaktır. Buradan bütün Bilecikli hemşehrilerimize duyuruyoruz. Yaz döneminde çok önemli programları yoksa çocuklarını bizlere teslim etsinler. Biz de onlara güzel ve keyifli bir yaz tatili geçirelim.'' dedi.

 

Bu haber toplam 2403 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.