YEDİLER KUR'AN KURSU AÇILDI

YEDİLER KUR'AN KURSU AÇILDI

İl Müftülüğü tarafından yapımı tamamlanan Yediler 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nun açılışı gerçekleştirildi. 

Ertuğrulgazi Mahallesi’nde, Cuma Namazı sonrası gerçekleşen açılışa, Vali Tahir Büyükakın, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Müftü Necati Akkuş, bazı daire müdürleri ve STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında temeli atılarak tamamlanan kuran kursunun açılış kurdelasını Vali Büyükakın, Başkan Yağcı, Müftü Akkuş, Mahalle Muhtarı Niyazi Aydın ve İş Adamı Orhan Şişman birlikte kesti. 

1-386.jpg

16. SINIF AÇILDI

Kursun ilimize kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Müftü Necati Akkuş, 4-6 yaş Kur’an kurslarının 16.’sını açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Kursumuzun hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bu kurs Bilecik’imizdeki 16. sınıftır ve 500’e yakın öğrencimiz var. Yeterli değil daha da artmasını arzu ediyoruz. İl genelinde 150’ye yakında yetişkin kurslarımız var” ifadelerini kullandı. 

‘EN KIYMETLİ VARLIKLARIMIZ ÇOCUKLARIMIZ’

Belediye Başkanı Selim Yağcı’da kursun ilimize kazandırılmasında destek olan herkese teşekkür ederek, “Güzelliğe güzellik katan bir günü yaşıyoruz. En kıymetli varlıklarımız çocuklarımız ve çocuklarımızın bu yaşlarda manevi hayatlarının doldurulması çok önemli. Ben bu yolu açan ve destek olan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. 

2-382.jpg

‘BİLECİK İÇİN HAYIRLI OLSUN’

İlimizde 4-6 yaş grubundaki 500 öğrenci sayısının daha da artırılması yönünde çalışma yapılmasını isteyen Vali Büyükakın, “4-6 yaş grubundaki tüm çocuklarımızın bu eğitimi alacak şekilde hedef koyalım. Destek olan herkese teşekkür ediyorum, Bilecik için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. 

Konuşmaların ardından Müftü Yardımcısı Ahmet Tokgöz tarafından dua yaptırıldı. Daha sonra protokol ve davetliler tarafında kurs incelenerek öğrencilerle sohbet edildi.  

3-287.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3842 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum