YEMİN TÖRENİ KLASİĞİ!

YEMİN TÖRENİ KLASİĞİ!

İlimizde bugün gerçekleştirilen yemin töreninde yine bilindik manzaralar ortaya çıktı. Töreninin bitmesinin ardından Bilecik trafiği adeta durma noktasına geldi. Hamsu Köprüsü üzerinde oluşan araç yoğunluğu Boğaziçi Köprüsü’nü aratmadı. Kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. 

Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı 9. Alay Jandarma Eğitim Komutanlığında acemi eğitimlerini tamamlayan 1997/3 tertip erler için yemin töreni düzenlendi. Çocuklarının bu mutlu gününe ortak olmak isteyen binlerce asker yakını Bilecik’e akın etti. Sabah erken saatlerde başlayan trafik yoğunluğu yemin töreninin bitmesiyle birlikte tavan yaptı. Yüzlerce aracın aynı anda trafiğe karışması ana arterleri işlemez hale getirdi. Otogar kavşağından küçük sanayi rampalarına kadar oluşan araç kuyruğu trafikte ilerlemeyi hayli zor hale getirdi. 

OTOPARK VE ALTERNATİF YOL

Her yemin töreninde olduğu gibi bir kez daha ortaya çıkan bu klasik manzara yine otopark ve alternatif yol sorununu gündeme getirdi. Kimi vatandaşlar, “Gerekli önlemler alınmazsa Bilecik’in gelecekteki hali bu olacak” diyerek durumu özetlerken bazı vatandaşlarsa, “Bilecik büyüyor ve gelişiyor. Ancak Bilecik büyüdükçe yollarımız küçülüyor. Böyle giderse bu Hamsu Köprüsü araç yoğunluğunu kaldırmaz. Zaten yol kenarları çift sıra parklarla dolu birde üstüne böyle bir etkinlik olunca sanki büyükşehirde yaşıyormuşuz gibi yarım saatte çarşıya zor ulaşıyoruz. Yetkililerin bu durumla yakından ilgilenmesi gerek yoksa bu durum ileride Bilecik’in en büyük problemi olacak” dediler. 

Bu haber toplam 2841 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum