YENİ ALDIĞI EVİNİ LAĞIM SUYU BASTI

YENİ ALDIĞI EVİNİ LAĞIM SUYU BASTI

Bilecik'te eşinden boşandıktan sonra tek çocuğu ile hayata tutunmaya çalışan kadın, iki ay önce banka kredisi ile aldığı sıfır evi lağım suyu basınca ne yapacağını şaşırdı. 

Bilecik'te bir fabrikada asgari ücretle çalışan ve banka kredi ile İsmetpaşa Mahallesi Nişancı Sokak Öztürk Apartmanı zemin katta bulunan sıfır daireyi alan Sonay Çarşanbalı'ın evini evi lağım suyu bastı. Sabah erken saatlerde çalıştığı fabrikaya gitmek için evden çıkan Sonay Çarşanbalı, evde bulunan oğlunun kendisini araması ile işten izin alarak eve gitti. Eve gittiğinde banyodaki klozetin altından ve tuvaletten eve lağım suyunun taştığını gören kadın, bir de mutfak tarafından balkondan yağmur sularının evine girdiğini görünce şok oldu. Evde bulunan 3 oda ve mutfak tamama batarken, o anda evde bulunan 17 yaşında oğlu Mertcan Yağız, banyodaki klozetinin altını göstererek, "En son buradan böyle akmaya başladı. Pis sular salona doğru gitmeye başladı" dedi.

evini-lagim-suyu-basti2.jpg

"Evimi iki ay önce krediyle aldım, nasıl kalkayım ben bunun üzerinden"

Evi sahibi Sonay Çarşanbalı, 6 yıl önce eşinden boşandığı ve bu süre zarfından hem çocuğuna bakarak, hem de asgari ücretle çalışarak ev kredisi ödediğini söyledi. Bu işin suçlusunun kim olduğunu soran Çarşanbalı, sözlerine şöyle devam etti;

"Sabah işe gittim hiçbir şey yoktu. Telefon açtı oğlum geldim baktım her yeri su basmış. Tuvaletten balkondan Müteahhit bizim suçumuz değil belediyenin diyor. Kim yüklenecek bu suçu. İki ay önce krediyle aldım nasıl kalkayım ben bunun üzerinden ne yapayım kime gideyim kime başvurayım. Klozetin altından tuvaletten balkondan lavabonun altından gelen su nereden geldiği bu yani bilmiyorum. Ama çok da yağmur yağmadı su basacak kadar. Eve giren su lağım suyu tuvaletten her yer kokuyor. Halılarım battı, labirentler gitti. Ben şimdi ne yapacağım" dedi.

evini-lagim-suyu-basti3.jpg

Öte yandan Sonay Çarşanbalı'nın evinin önünde bulunan tıkalı rögar ise; Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce açıldı. 

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 6018 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum