YENİ BOZÜYÜK GAZETESİ EL DEĞİŞTİRDİ

YENİ BOZÜYÜK GAZETESİ EL DEĞİŞTİRDİ

Bilecik’te neredeyse tüm matbaacıların ustası sayılan Sabri Devrim’in kurduğu, daha sonra Rahmetli Ekrem Yetkinler ve Kevser Yetkinler’in devralarak devam ettirdiği, Ekrem Bey’in vefatı üzerine son 10 yıldır gazeteyi bu günlere getiren Kevser Yetkinler, Gazetemiz (Sakarya Gazetesi) Sahibi Şadi Erdal’ın torunu, Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal’ın oğlu Kadir Erdal’a Yeni Bozüyük Gazetesi'ni sattı.

Yeni Bozüyük Gazetesi’nin 33. Yılında Erdal ailesine geçen gazetenin devir teslim işlemleri bitti.  Sakarya Gazetesi’nin uzun yıllar Bozüyük temsilciliğini yapan İsmet Cep’te Yeni Bozüyük Gazetesi’nin Yazı İşleri Müdürü olarak atandı.

Gazetemiz (Sakarya Gazetesi) Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal uzun zaman önce müracaatı üzerine Türk Patent Enstitüsü’nden “BOZÜYÜK HABER” marka tescilini yaptırdı. Bozüyük Haber marka tescili ile “bozüyükhaber.com.tr” alan adı için müracaat ediliyor. Diğer taraftan da profesyonel ara yüz hazırlanıyor. Hazırlıkların bitmesi ile bozüyükhaber.com.tr hizmete girecek.

Yeni Bozüyük Gazetesi’nin daha önce kullandığı “yenibozüyük.com.tr” haber sitesi ise “bozüyükhaber.com.tr” ye yönlendirilecek.

İlkeleri, idealleri, kuralları olan Erdal ailesi markalaşmaya da özel önem göstermekte. 27 yıldır Sakarya Gazetesi olarak yayın hayatını devam ettiren kuruluşumuz prensipleri ve hizmet anlayışı ile İlde gazetecilik sektöründe ilklere imza atmıştır.

“BİLECİK HABER” marka tescilini alarak “bilecikhaber.com.tr” alan adı üzerinden internet haberciliği yapan gazetemiz ilin en çok takip edilen haber sitesi konumundadır.

Ayrıca matbaa sektöründe yaptığı yatırımlar ile İl’de en yüksek matbaa kapasitesine ulaşmıştır.

Erdal ailesinin bu ilkeleri, idealleri, kuralları ile yakaladığı başarı daha sonra Osmaneli’de Şadi Erdal’ın oğul Sakarya Gazetesi’nin uzun yıllar Sayfa Editörlüğü görevini yürüten Mehmet Erdal tarafından kurulan Osmaneli Haber Gazetesi ile devam ettiriyor. Osmaneli Haber Gazetesi’nin yayınına devam ettiği esnada “OSMANELİ HABER” marka tescili de alınmış ve “osmanelihaber.com.tr” alan adında internet haberciliği hizmeti de verilmekte.

Aynı ilkeler, idealler ve kurallar ile Erdal ailesi bünyesine katılan Yeni Bozüyük Gazetesi, Bozüyük’e ilkleri yaşatacağına inanıyor hayırlı uğurlu olsun diyoruz.

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 9466 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum