YENİ HASTANE KONUŞULDU

YENİ HASTANE KONUŞULDU

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ankara´da bir dizi temaslarda bulundu. Ankara ziyaretleri kapsamında Sağlık Bakan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken ile görüşen Başkan Yağcı, ilimize yapılması planlanan yeni hastane projesine ilişkin detaylı bilgiler aldı. Yağcı

Ahmet MEŞE
Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ankara'da bir dizi temaslarda bulundu. Ankara ziyaretleri kapsamında Sağlık Bakan Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken ile görüşen Başkan Yağcı, ilimize yapılması planlanan yeni hastane projesine ilişkin detaylı bilgiler aldı. Yağcı ve Öğütken, hastane konsuunda bilgi alışverişinde bulundu.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ankara temasları kapsamında bir takım ziyaretlerde bulundu.
Ziyaretleri kapsamında Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bakan Tüfenkçi'ye görevinde başarılı olması temennisinde bulundu.
Daha sonra Sağlık Bakanı Yardımcısı Ahmet Baha Öğütken'i ziyaret eden Belediye Başkanı Selim Yağcı, ilimizde yapılacak olan hastane projesine ilişkin bilgi alışverişinde bulundu.
Ankara temasları kapsamında TCDD Genel Müdürü Ömer Yıldız'ı ziyaret eden Başkan Yağcı, daha sonra Tapu Kadastro Genel Müdürü Gökhan Kanal'ı ziyaret etti.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.