YENİ HASTANEDE SON DURUM

YENİ HASTANEDE SON DURUM

İlimize yapılması planlanan 250 yataklı yeni devlet hastanesi çalışmalarında süreç sorunsuz şekilde ilerlemeye devam ediyor. Gelişmeler eğer bu şekilde ilerlerse, yeni hastanenin yaz ayları içerisinde ihaleye çıkması öngörülüyor. 
Edindiğimiz bilgilere göre, yeni hastane projesinin son hali ilimize gönderildi. İlimize gönderilen hastane projesi üzerinde İl Sağlık Müdürü Yasin Yılmaz, İl Sağlık Müdür Yardımcısı Neslihan Ural, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Burak Öztop ve Tıbbi Hizmetler Başkanı Kadir Keskin'den oluşan heyet incelemelerde bulundu. Heyetin yaklaşık bir haftalık çalışmasının ardından 114 sayfalık bir rapor hazırlanarak, Sağlık Bakanlığı'na sunuldu.  Aynı heyet daha sonra Ankara'da bakanlık ve projeyi çizen firma yetkililerinin katıldığı bir toplantıda hazırladıkları raporla ilgili kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun bakanlık yetkililerince olumlu karşılandığı ve yeni hastanenin yapım sürecinin aksamadan devam ettiği öğrenildi. 
Bundan sonraki süreçte ise, Bilecik heyetinin talepleri doğrultusunda proje üzerinde düzenlemeler yapılacağı ve tekrar incelenmek üzere ilimize gönderileceği gelen bilgiler arasında. Sürecin bu şekilde sorunsuz devam etmesi halinde ise yeni hastanenin yaz ayları içerisinde ihaleye çıkması tahmin ediliyor. 

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2962 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum