YENİ SANAYİ SİTESİNDE PARK YASAĞI UYGULANAMIYOR

YENİ SANAYİ SİTESİNDE PARK YASAĞI UYGULANAMIYOR

Bozüyük’te yeni sanayi sitesinin belirli noktalarında uygulanmaya çalışılan çift yönlü park yasağının duyarsız sürücü ve esnaflar sayesinde uygulanamadığı belirtiliyor.

Meclis kararı sonrasında park yasağı tabelalarının dikilmesiyle birlikte yeni sanayi sitesi ile demiryolu arasında paralel devam eden Laz Ahmet Caddesi ile İsmet İnönü Caddesi ve yeni sanayi sitesi arasında paralel devam eden 805’inci sokağa çift yönlü olarak araç park edilmesi yasaklanmıştı.

Belediye meclisinde alınan karar gereği, bu alana park eden ve uzun süredir park halinde duran hurda araçların trafik güvenliğini tehlikeye sokması gerekçesiyle alınan karar sonrasında çift yönlü park yasağına uymayan araç sürücülerine cezai işlem uygulanacağı açıklanmıştı. Ancak tüm uyarılara ve cezai yaptırımlara rağmen park yasağına uyulmadığı ve site içerisinde hurda araçların kaldırılmadığı belirtilirken sürücü ve esnafların bu konuda daha duyarlı olmaları istendi. Özellikle İsmet İnönü Caddesi ve yeni sanayi sitesi arasında paralel devam eden 805’inci sokağın çift yönlü parklar nedeniyle tek yöne düştüğü ve görüş mesafesi azaldığından vatandaşların ara sokaklardan çıkan araçlar ile zaman zaman kazayla burun buruna geldikleri kaydedildi. Bu doğrultuda trafik akışının engellenmemesi ve trafik güvenliğinin tehlikeye düşmemesi için tüm esnaflar ve sanayi müşterilerinin park yasağına özen göstermeleri istendi.

 

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 2773 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum