Yeni Sezonda Hedef Şampiyonluk

Yeni Sezonda Hedef Şampiyonluk

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig’inde Bilecik’i Temsil edecek olan, Bilecik Belediye Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı oyuncuları ve teknik heyeti ile bir araya geldi.

Bilecik Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig’inde Bilecik’i Temsil edecek olan Bilecik Belediye Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı oyuncuları ve teknik heyeti ile bir araya geldi.

graphic2.jpg

Bilecik Belediyesi Vadipark Sosyal Tesislerinde gerçekleşen buluşmada Başkan V. Subaşı kadın voleybol takımı oyuncularıyla sohbet etti, sezon öncesinde başarılar diledi.

Bilecik Belediyesinin spora ve sporculara olan desteğini vurgulayan Başkan V. Subaşı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;

‘’Bilecik Belediyesi Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımımız ile sezon öncesi bir araya gelerek hem tanıştık hem de hedefimiz olan şampiyonlukla ilgili sözümüzü aldık. Zorlu lig serüveninde oyunculara, teknik heyete ve idari kadroya başarılar diliyorum. Yolun sonu şampiyonluk olsun’’ ifadelerini kullandı.

Sporcu ve teknik heyet üyeleri de Başkan V. Subaşı’na katkıları ve ilgisi dolayısıyla teşekkür etti.

graphic3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 662 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.