YENİLERİ EKLENDİ

YENİLERİ EKLENDİ

Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Belediyesi tarafından şehrimizin birçok noktasına kazandırılan 6 K Akıllı Duraklar hakkında yaptığı açıklamada, ‘’Şehrimize kazandırdığımız 6 K Akıllı Durakların birçok şehirde örnek proje olarak uygulanması bizlere mutluluk veriyor’’ dedi.

Belediye Başkanı Nihat Can beraberinde Başkan Yardımcısı Abdullah Ay ve ilgili birim müdürleri ile birlikte Hürriyet ve Osmangazi Mahallesine kazandırılan 6 K Akıllı Duraklarda incelemelerde bulundu.

Şu ana kadar olan 6 adet duraklara iki tane yeni durağın eklendiğini hatırlatan Belediye Başkanı Nihat Can, ‘’Daha önce şehir merkezinde vatandaşlarımızın hizmetine sunduğumuz 6 adet 6 K Akıllı Duraklara 2 yeni durak daha ilave ettik. Osmangazi Mahallesi ve Hürriyet Mahallesi sakinlerimiz için yeni yerlerinde hizmete giren 6 K (Kütüphane, Kablosuz İnternet, Kamera Sistemi, Kahve Otomatı, Klima ve Kütüphane) ile vatandaşlarımıza konforlu hizmeti sunuyor. Örnek niteliğinde olup yakın bölgemiz ve bazı şehirlerimizde benzerlerinin hizmete sunulması bizleri son derece memnun ediyor. İlklerin Şehri Bilecik'te; Bilecik Belediyesi olarak güzel ve önemli çalışmaları gerçekleştirmeye devam edeceğiz. ‘’ifadelerini kullandı.

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2266 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum