Yenişehir yolu tamam, şimdi gözler çevre yolunda!

Yenişehir yolu tamam, şimdi gözler çevre yolunda!

Bilecik'te uzun yıllar yapımı yılan hikayesine dönen Yenişehir yolunun açılışı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun katılımı ile gerçekleştirildi.

Bilecik'te uzun yıllar yapımı yılan hikayesine dönen Yenişehir yolunun açılışı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun katılımı ile gerçekleştirildi. Bilecik’i hem Yenişehir’e hem de Bursa’ya bağlayan yolun hizmete girmesinin ardından büyük rahatlık sağlandı. Bilecik-Bursa arası mesafe 1 saate düşerken yolun konforu ve standardı önceki haliyle kıyaslanamayacak şekilde yükseldi. Uzun yıllar süren Yenişehir yolunun bitmesinin ardından şimdi gözler çevre yolu beklentisine çevrildi.

Bilindiği üzere; Yenişehir yolunu açmak üzere Bilecik’e gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Bilecik’e yeni bir çevre yolu için müjde vermişti. Bakan Uraloğlu Bilecik trafiğini rahatlatacak çevre yolu için proje çalışmalarını başlattıklarını duyurmuş ve “Çevre yolunu da biz yapacağız” demişti.

Gelinen süreçte, Bilecik-Yenişehir yolunun bitmesinin ardından şimdi gözler çevre yoluna çevrildi. Bilecik kamuoyu seçimlerin geride kaldığını belirterek çevre yolu için siyasilerin ve bürokratların işin takipçisi olmalarını ve çevre yolunun en kısa sürede Bilecik’e kazandırılmasını istiyorlar.

Bu haber toplam 6083 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum