YENİŞEHİR YOLUNDA ŞOK GELİŞME

YENİŞEHİR YOLUNDA ŞOK GELİŞME

Vali Süleyman Elban, Bilecik-Yenişehir yol çalışmalarının sorunsuz şekilde ilerlediğini ifade ederek, çalışmaların Bilecik tarafında yoğunlaşarak hızlanacağını söyledi. 

Vali Süleyman Elban, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlediği kahvaltılı sohbet toplantısında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Birbirinden önemli açıklamalarda bulunan Vali Elban, ilimizle ilgili birçok proje ve çalışmadan bahsetti. 

İlimizin kanayan yarası Yenişehir yolu çalışmalarının aralıksız devam ettiğini ifade eden Elban, Bilecik ve Yenişehir tarafından olmak üzere iki ayrı şantiyeden yürütülen çalışmaların Bilecik tarafında tek şantiyede birleştirileceğini dile getirdi. Böylelikle çalışmaların daha hızlı ilerleyeceğini kaydeden Elban şunları aktardı:

"Şu ana kadarki çalışmalar iki ayrı şantiye ile yürüyordu. Birisi bizim bu tarafta, öbür tarafta da Yenişehir çevre yoluyla devam ediyordu. Büyük bir aksilik olmazsa müteahhit şantiyeyi bu tarafa taşıyacak, bizim tarafımızdaki çalışmalar hızlanacak. Bölge müdürü de bizden kamulaştırma konusunda destek istedi bizde söz verdik. 

Dolayısıyla bu sene yıl sonuna gelmeden bizden taraftaki virajlı bölümü bitirelim istiyoruz. Burası bittiğinde diğer taraf çok büyük bir sorun değil zaten" dedi.  

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4164 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum