YGS DENEME HEYECANI YAŞANDI

YGS DENEME HEYECANI YAŞANDI

Bozüyük Sınav Lisesi´nin organize ettiği YGS deneme sınavı 06 Mart Pazar Günü Uygulandı.

Bozüyük Sınav Lisesi'nin organize ettiği YGS deneme sınavı 06 Mart Pazar Günü Uygulandı. Sınava Bozüyük'teki YGS'ye girecek lise son sınıf ve mezun öğrenciler katıldı. Kumral Abdal Anadolu Lisesinde yapılan Sınav Saat 10.00'da başlayıp 12.40'ta sona erdi.
YGS'deki tüm kuralların uygulandığı sınava katılan öğrenciler YGS öncesi heyecanlarını bir ölçüde gidermiş ve son başarı durumlarını gözlemleme imkânı bulmuşlardır.
Sınavı düzenleyen Bozüyük Sınav Lisesi Kurucu Müdürü Ömer Boğaz yaptığı açıklamada,”Her yıl YGS öncesi bu Sınavı düzenlediklerini, öğrencilerin ne kadar hazır olurlarsa olsunlar Sınavda heyecanlarını yenemediklerini, bu durumda onların başarılarını olumsuz etkilediğini belirterek YGS öncesinde bu sınavla, öğrencilerimizin sınav kaygılarını bir ölçüde gidermeye çalıştık.
Kimliksiz, giriş belgesiz, cep telefonuyla sınava gelen öğrenciler uyarıldı. Sınav olması gereken kurallarıyla uygulandı. Sınav sürelerine ve diğer sınav kurallarına birebir uyuldu. Sınav sonuçları hemen öğrencilere ulaştırarak en son puanlarını öğrenme fırsatı verildi. Katılan tüm öğrencilerin bu uygulamadan olumlu etkilendiğini düşünüyorum.
YGS Deneme Sınavının sadece kendi öğrencilerimize değil, tüm Bozüyüklü öğrencilerimize uygulamamız hususunda anlayış gösteren ve destek olan Bozüyük Kaymakamımız Sn. Köksal Şakalar'a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Hüseyin Gümüş'e ve Sınav için okullarının kullanılmasında bize büyük destek olan Kumral Abdal Anadolu Lisesi Müdürü Ali Bilgin ve Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi Müdürü Sn. Yusuf Özcan'a,Öğrencilerini bu sınava katılmaya yönlendiren tüm Okul Müdürlerimize teşekkür ediyorum.YGS'yegirecek tüm öğrencilerimize de tekrar başarılar diliyorum.” Dedi.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.