MÜCAHİD ERDAL

MÜCAHİD ERDAL

YİĞİDİ GÜL AĞLATIR, GAM ÖLDÜRÜR

YİĞİDİ GÜL AĞLATIR, GAM ÖLDÜRÜR

Ülkemizde huzursuzluk çıkardılar, yaktılar yıktılar, kamu malına zarar verdiler. Toplu taşıma araçlarını içindeki vatandaşlarla beraber yakmaya kalktılar hatta yaktılar. Askerimize polisimize kurşun sıktılar, şehit ettiler. Ne ceza gördüler?

Şehitlerimizin acısı tüm ülkemizi yasa boğduğu sırada Türkiye’nin neredeyse her ilinde Türk bayrakları ile “Şehitler ölmez vatan bölünmez” sloganları atan haykırışlar yükseldi.

7 Haziran seçimleri öncesi ilimizden yükselen bu haykırışa maalesef ceza yağdı.

İçiniz sızlamadı mı?

Bilecik’te “Şehitler ölmez vatan bölünmez” diyen, HDP İl Binasına Türk Bayrağı’nı asan, bu memleketin yiğit evlatlarına 12 bin lira, 8 bin lira gibi çok yüksek para cezaları kesildi. Bu cezaların kesilmesi için işlem yapıp adli makamlara sevk eden Emniyet Müdürü ve mülki amir Vali Ahmet Hamdi Nayir içiniz sızlamadı mı?

Her gün yaptığınız asayiş toplantısında terörü lanetleyen bu memleketin evlatlarını nasıl cezalandırırız diye düşündünüz, düşündünüz ve bu yürüyüşü yapanları savcılığa dosya hazırlayıp göndermeyi mi uygun gördünüz?

Bürokrat kesildiler

“Biz kanunlara göre hareket ediyoruz. Yürüyüş yapanların da video görüntüleri var. Biz de bu görüntülere bakarak işlem yapıp savcılığa bildirdik” diyecek olan Ak Parti’nin atadığı bürokratlara soruyorum Van’da ve benzeri illerde Ak Parti İl Başkanlıklarına yapılan saldırılarda hangi cezalar verildi?

….? Bizim Valimizi ve Emniyet Müdürümüzü Güneydoğu’da terörün yaşandığı illere göndersinler de kestikleri cezalar ile asayişi sağlasınlar.

Bu cezalar Bilecik halkının vicdanını sızlatan cezalar. Bu cezalarla o ailelerin evine incir ağacı dikersiniz. Başta Vali Ahmet Hamdi Nayir’in ve Emniyet Müdürünün haberdar olduğu bu cezalar uygulanacak olur ise Bilecik’te bir kampanya düzenleyerek kesilen bu cezaların bedelini tüm Bilecik olarak toplayalım.

Bu vatan evlatları kahpelerin kurşunundan ölmez, ancak şehadet şerbeti içer, yiğidi gam sahibi yapanlar öldürür. 

Bu yazı toplam 1609 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
MÜCAHİD ERDAL Arşivi
SON YAZILAR