YIKIM ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAK

YIKIM ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAK

Bozüyük'te uzun süredir beklenen hal projesiyle ilgili iş yerlerinin tahliye edilmesinin ardından çalışmalar başlatıldı.

İhalesi yapılan projenin ilerleyen günlerde ihaleyi alan firmaya yer tesliminin yapılmasının ardından cami ve iş yerlerinin yıkım çalışmalarına başlanacağı belirtildi. Yıkım işlemlerinin tamamlanmasıyla birlikte hızlı bir şekilde temeli atılacak olan projenin hayata geçirilmesi için inşaat çalışmalarına başlanacağı da kaydedildi. Ayrıca caminin yıkılmasının ardından cemaatinin mağdur olmaması için de çalışma başlatıldı. Belediye tarafından hal bölgesinde eski balık pazarının bulunduğu alana prefabrik bir cami yapılacağı ve cami inşaatı tamamlanıncaya kadar cemaatinin burada ibadetlerini yapmaları konusunda her şeyin planlandığı ifade edildi.

İlçe merkezine uygun ve modern şehircilik anlayışı ile hazırlanan proje kapsamında kapasitesi arttırılmış yeni bir cami ile birlikte 5 adet iş yeri yapılacak. Hal bölgesi için düşünülen 300 araç kapasiteli 2 katlı otopark, modern meydan düzenlemesi ve yeni yaşam alanları projesinin ise ilerleyen zamanlarda ayrı bir perspektifte değerlendirileceği kaydedildi. Bu bağlamda Vakıflar Bölge Müdürü Mustafa Emek’i ziyaret eden Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, projeyle ilgili olarak kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Projeyle ilgili karşılıklı fikir alışverişi ve istişarelerin yapıldığı görüşmede projenin detayları konuşuldu. Ziyaret sırasında Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, belediye başkan yardımcıları ve bazı belediye meclis üyeleri eşlik etti. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, yapılacak olan projenin ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundu. Hal bölgesini kapsayan asıl projenin ise hazırlık çalışmalarının sürdüğünü ve ilçeye yakışır vizyon bir proje olması için en küçük ayrıntıyı bile titizlikle takip ettiklerini sözlerine ekledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 3815 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum