YIKIMLAR DEVAM EDECEK!

YIKIMLAR DEVAM EDECEK!

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Seven Çarşısı ile başlayan yıkımların önümüzdeki dönemlerde devam edeceğini söyledi. Başkan Yağcı, Şerifpaşa Camii önünde bulunan eski belediye dükkanları ile tuvaletlerin bulunduğu alanı yıkmayı planladıklarını kaydetti.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Temmuz ayı belediye meclisi toplantısının ardından çalışmalarla ilgili meclis üyelerine bilgiler verdi. Seven Çarşısı'nın yıkımına değinen Başkan Yağcı, yapının riskli ve ekonomik ömrünü tamamlamasından dolayı yenileme çalışmasına ihtiyaç duyulduğunu anlattı. 

Seven Çarşısı'nın yerine yapılacak meydan ve otoparkla birlikte şehrin önemli eksikliklerinin de giderileceğini ifade eden Yağcı,"Bu tür yenileme çalışmalarımızı ilerleyen dönemlerde de devam ettirmek istiyoruz. Şerifpaşa Camii önündeki eski dükkanları yıkarak orada güzel bir alan oluşturmak istiyoruz. Yine tuvaletlerin bulunduğu alanda sıkıntılar var o bölgeyide ilerleyen yıllarda yenilemeyi düşünüyoruz" dedi. 

Başkan Yağcı ayrıca Kayı Boyu Anıtı'nın ülke genelinde ses getirdiğine dikkat çekerek, Eylül ayı içerisinde 'Diriliş Ertuğrul' dizi ekibinin katılımıyla bir açılış gerçekleştirmek istediklerini sözlerine ekledi. 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1941 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum