YILIN BAŞKANI SEÇİLDİ

YILIN BAŞKANI SEÇİLDİ

Almanya'nın Philharmonie Essen kentinde İTTMesse Uluslararası Turizm ve Ticaret Fuarı kapsamında gerçekleştirilen  Avrupa Başarı Ödülleri programında; Alman Hükümet Sözcüsü Friedhelm Ost tarafından Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya ''Yılın En Başarılı Belediye Başkanı'' ödülü verildi. 

19-23 Ekim tarihleri arasında Almanya'nın Essen kentinde Türk-Alman Kültür ve Turizm Derneği ve Makaimaj Medya işbirliğinde gerçekleştirilen İTTMesse Uluslararası Turizm ve Ticaret Fuarında ilimiz anlatıldı.

Avrupanın en önemli ödüllerinden biri olan ve birçok ülke ve şehrin çalışma ve eserleri ile değerlendirildiği tanıtım günlerinde Avrupa Başarı ödülleri programında; Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya Yılın En Başarılı Belediye Başkanı ödülü verildi.

yilin-baskani-secildi2.jpg

Alman-Türk ilişkilerinin güçlenmesinde ve buna ilişkin katkının verilmesine büyük imkanlar sunan Avrupa Başarı Ödüllerini; Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı adına; Kültür Sosyal İşler Müdürü İsmail Cihan ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Serkan Bircan aldı. 

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın selam ve muhabbetlerini Almanya'daki Türk vatandaşlara iletilen fuarda ilimiz ve ülkemizin güzellik ve özellikleri anlatıldı.

Ekonomi, sanat, siyaset, moda, sağlık ve iş dünyasından birçok seçkin konuğun ödüle layık görüldüğü gala gecesinde Almanya'daki Türk girişimciler bir arayara gelerek birbirleri ile tanışma imkanı buldu. 

''İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN'' DÜŞÜNCESİ ALMANYA'YA TAŞINDI

Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik'ten; Almanya'da ''İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın'' ve ''Hep Birlikte Daha İyiye Daha Güzele'' düşüncelerinin taşındığı fuarda ilimiz ve ülkemiz sahip olduğu değer ve özellikleri ile Avrupa'da gönülleri fethetti.

Gerçekleştirilen programda söz alan Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Cihan'in okuduğu, Şeyh Edebali'nin öğüt ve sözleri geceye damga vurdu.

İlimiz ve ülkemizinin tanıtım ve turizm faaliyetlerine büyük katkılar sunan fuarda ayrıca ilimiz iş dünyasının başarılı isimlerinden Zuhal Mansfield', Bilecik ve Bilecik'teki ekonomi ve ticaret hayatına ilişkin bilgiler verdi.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3368 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum