YOLLAR ALLAH'A EMANET

YOLLAR ALLAH'A EMANET

İlimizde etkili olan yoğun kar yağışı yine bilindik manzaralara yol açtı. Karayolları, sorumluluk alanındaki yollarda yeterli çalışmayı yapmayınca birçok sürücü karayollarında adeta kaza yapmamak için mücadele verdi. 

Geçtiğimiz yıllarda, karla mücadeledeki başarısız imajı ile hafızalardaki yerini koruyan karayolları, bu kar yağışında da yine vatandaşa güven vermedi. 

Cuma gecesinden itibaren ilimizi etkisi altına alan yoğun kar yağışı ulaşımda aksamalara neden oldu. Günler öncesinden yapılan uyarılara rağmen alınmayan tedbirler ve yapılmayan karla mücadele çalışmaları başta sürücüler olmak üzere vatandaşlara zor anlar yaşattı. 

Cumartesi sabahı erken saatlerde, Bilecik'ten Osmaneli'ye seyahat eden bir vatandaş, yolların durumunu cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Görüntülerde, kara yollarının hiçbir çalışma yapmadığı ve yollarda araçların kendi açtıkları izde ilerlemeye çalıştıkları görüldü. 

Karayollarının Bilecik-Osmaneli arasındaki yetersizliğinin Bilecik-Yenişehir yolunda da hissedildiği öğrenildi. Kar temizliği yapılmamasından dolayı bir tır kaydı ve trafikte aksamalar yaşandı. 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3589 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum