YÖNETİMDE KİMLER VAR?

YÖNETİMDE KİMLER VAR?

Bozüyük İlçe Başkanı Mehmet Karuk´ın il başkanlığına atanmasının ardından yaklaşık 1 hafta geçmesine rağmen, il ve merkez ilçe yönetiminin kimlerden oluştuğu, merkez ilçe başkanının kim olduğu, boşalan Bozüyük İlçe Başkanlığına ise kimin atandığı halen be

Sinan ÖNCE
1 Kasım genel seçimlerinde alınan kötü sonuçların ardından Milliyetçi Hareket Partisi'ndeki muhalifler, genel merkeze bayrak açmış, kurultay için imza toplamaya başlamışlardı. Muhalifler bu süreçte 543 imza toplamış kurultay için genel merkeze müracaat etmişti. Fakat MHP Genel Merkezi muhaliflere mahkemeyi göstermişti.
Mahkeme sonucunun beklendiği şu günlerde ise MHP Genel Merkezi, Bilecik'in de aralarında bulunduğu 16 il başkanı ve yönetimi ile bazı ilçe yönetimlerini görevden aldı. Görevden alınan başkan ve yönetimlerin yerine ise kurucu başkan ve yönetimlerini atamıştı.
Bilindiği üzere MHP Genel Merkezi, Bilecik MHP İl Başkanlığına, Bozüyük MHP İlçe Başkanı Mehmet Karuk'u, MHP Merkez İlçe Başkanlığına ise Ali Tetik'i atamıştı. Ali Tetik ise kendisinin bu atamadan haberi olmadığı belirterek görevi kabul etmemişti.
Bozüyük İlçe Başkanı Mehmet Karuk'ın il başkanlığına atanmasının ardından yaklaşık 1 hafta geçmesine rağmen, il ve merkez ilçe yönetiminin kimlerden oluştuğu, merkez ilçe başkanının kim olduğu, boşalan Bozüyük İlçe Başkanlığına ise kimin atandığı halen belirsizliğini koruyor. Kapatılan il başkanlığına kurucu başkan olarak atanan yeni il başkanı Mehmet Karuk'un konuyla ilgili açıklama yapıp yapmayacağı ise merak ediliyor.

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum