YÖRESEL ÜRÜNLER SATIŞA ÇIKTI

YÖRESEL ÜRÜNLER SATIŞA ÇIKTI

Arzum Helva Lokum Şekerleme Yöresel Ürünler mağazası açıldı. Yöresel ürünlerin satışa çıktığı mağaza Bahçelievler Mahallesi İstiklal Caddesi No:1'de hizmete girdi. İş yerinin açılış kurdelası Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın katılımıyla düzenlenen programla gerçekleştirildi. 

1-313.jpg

Dualar eşliğinde kurdelası kesilen iş yerinin ilimize hayırlar getirmesini dileyene Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik'in artan turizm potansiyeline yöresel ürünler mağazasının büyük katkı sağlayacağını ifade etti. Bilecik'i ileriye dönük kendi marka ve yöresel ürünleriyle daha iyi noktalara geleceğine vurgu yapan Başkan Yağcı,"Burası yöresel anlamda Bilecik'te yapılan ilk çalışma ve bu anlamda girişimcilerimizi kutluyorum. İnşallah üretim merkezlerini de buraya getirerek ileriye doğru Bilecik patentli ürünlerin üretilmesi ve paketlenmesi ile ilimize gelen misafirlerimiz Bilecik adını taşıyan daha çok ürün bulacak. Turistlerin buradan Bilecik'e özgü daha çok materyalle memleketlerine dönmelerini arzu ediyoruz. 

2-305.jpg

Fiziksel mekanlar, tarihi alanlar, doğal güzellikler, yenilecek içilecek ve hediye olarak sunulacak materyaller hepsi zaten bir turizm oluşturuyor. Bilecik'te bu anlamda emin adımlarla yoluna devam ediyor" dedi. 

3-229.jpg

Açılışın ardından davetliler yöresel ürünler mağazasını gezerek ürünlerden tattılar. 

4-063.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3858 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum