ZABITA VE POLİSTEN BASKIN

ZABITA VE POLİSTEN BASKIN

Bilecik’te zabıta ekiplerinin baskın yaptığı depoda 3 ton kaçak çikolata ele geçirildi. Depo sahibi, tarihi geçen ürünleri hayvancılara ve hayvan yemi yapılan fabrikalara sattığını öne sürdü.

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Alo 153 Zabıta ihbar hattına gelen ihbarı değerlendirerek polis nezaretinde Bahçelievler Mahallesi Türkmeneli Caddesi üzerinde bir depoya baskın yaptı. Yapılan baskında tarihi geçmiş olan ve henüz geçmeyen ruhsatsız çikolata, gofret, parça çikolata, sıvı çikolatalar olduğu görüldü. Depo sahibi A.B.Ş., ürünleri paketlerinden çıkarıp poşetlere ve çuvallara koyarak hayvan besicilerine ve yem fabrikalarına sattığını iddia etti. 

Zabıta Müdürü Erdem Tetik ve görevliler, durumu İl Tarım Müdürlüğü Gıda ve Yem Şube Müdür Vekili Zülali Taşçı’ya haber verdi. Olay yerine gelen İl Tarım Müdürlüğü yetkilileri depoyu mühürledi. 

Gıda ve Yem Şube Müdür Vekili Zülali Taşçı, depoyu mühürleyerek pazartesi günü gerekli işlemleri yapacaklarını söyledi.

Depo sahibi A.B.Ş., tarihi geçen ve ıskartaya çıkartılan ürünleri fabrikalardan alarak hayvan besicilerine ve yem fabrikalarına sattığını, depoda 3 tona yakın malzeme olduğunu söyleyerek, “Ben hırsızlık yapmıyorum. Ben terörist değilim. Ben bunları insana satmıyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2641 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.