ZABITADAN DOLMUŞ DENETİMİ

ZABITADAN DOLMUŞ DENETİMİ

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından şehirde faaliyet gösteren şehir içi halk dolmuşlarında kapsamlı denetim yapıldı.

Vatandaşların iyi ve kaliteli hizmet almaları amacıyla gerçekleştirilen kontrollerde Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kapalı Pazar, şehir içi duraklarda ve diğer alanlarda bulunan Şehir İçi Halk Dolmuşlarında denetim gerçekleştirdi.

zabitadan-dolmus-denetimi-(1).jpg
Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürü Erdem Tetik'in de bulunduğu denetimlerde; Zabıta Müdürlüğü ekipleri, araç şoförü tanıtım kartının olup olmadığını inceledi.
Fiyat tarifesi ile bu tarifenin araçta asılı bulunup, bulunmadığını kontrol eden ekipler, Belediye'nin izni olmadan araçların dışına ilan, reklam, duyuru, resim, poster ve süslemeleri kontrol etti.
Minibüslerin iç ve dış görünümünü denetleyen ekipler ayrıca araçların hasar durumlarını kontrol etti.
Araçlarda cam filmi olup olmadığını inceleyen ekipler, tespit edilen eksikliklerin 15 gün içinde giderilmemesi halinde cezai yaptırımın uygulayacağı bilgisini verdi.
Gerçekleştirilen denetimler hakkında kısa bir bilgi veren Zabıta Müdürü Erdem Tetik, vatandaşlarımızın diğer alanlarda olduğu gibi ulaşımda da kaliteli ve sağlıklı bir hizmet almaları amacıyla denetim gerçekleştirdikleri kaydetti.

zabitadan-dolmus-denetimi-(2).jpg
Bilecik Belediyesi Zabıt Müdürülüğü olarak, şehrin birçok noktasındaki çalışmaları denetlediklerini sözlerine ekleyen Tetik, ''Denetimlerimizde şehir içi dolmuşlarımızda belirli aralıklarla gerçekleştirdiğimiz kontrollerden bir yenisini yaptık. Birçok başlıkda yaptığımız kontroller ile şehir içi dolmuşlar ve dolmuşların işleyişinde herhangi bir sıkıntının yaşanmaması için çeşitli kontroller gerçekleştirdik'' ifadelerini kullandı. 

Kaynak:Ömer Fatih BOZKURT

Bu haber toplam 4263 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum