ZABITADAN PİDE DENETİMİ

ZABITADAN PİDE DENETİMİ

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, kentte faaliyet gösteren unlu mamül üretim yerlerinde Ramazan pidesi gramajı denetiminde bulundu.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, fırın denetimlerinde ekmeklerin gramajı yanı sıra; üretimi ve hijyen şartları başta olmak üzere birçok alanda kontroller gerçekleştirdi. 

Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürü Erdem Tetik'in de katıldığı denetimlerde, genel hijyen şartlarını da inceleyen ekipler, iş yerlerinin ruhsat kontrollerini de yaptı.

zabitadenetim2.jpg

Halkın güvenli ve kaliteli bir hizmet almasını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen sıkı denetimlerde zabıta ekipleri kontrollerde çeşitli uyarılarda bulundu. 

Halkın sağlığını etkileyen ve tehdit eden unsurların ortadan kaldırılması yönünde yaptırımlar uygulayan ekipler, herhangi olumsuz bir durum ile karşılaşılması durumunda 153 numaralı telefonların aranması uyarısında bulundu.

''VATANDAŞLARIMIZIN SAĞLIKLI VE KALİTELİ HİZMET ALMALARI İÇİN DENETİMLERİMİZ SÜRÜYOR''

Zabıta Müdürü Erdem Tetik, belirli aralıklarla gerçekleştirdikleri denetimler hakkında şu bilgileri verdi:

''Bilecik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak, birçok alanda belirli aralıklarla gerçekleştirdiğimiz denetim çalışmalarımız kapsamında bugün, Ramazan pidesi üretim yerlerinde incelemelerde bulunduk. Pide gramajı başta olmak üzere birçok kalemde gerçekleştirdiğimiz denetimlerde amacımız, vatandaşlarımızın sağlıklı ve kaliteli bir şekilde üretilen ürünleri almalarını sağlamaktır. İki grup halinde çıktığımız denetimlerde ilimizdeki bütün unlu mamül üretim yerlerini kontrol ettik.  Üretici esnafımıza gerekli hallerde uyarılarda bulunduk. Vatandaşlarımızdan, bu konulardaki olumsuz bir durumla karşılaşmaları halinde 153 numaralı telefonları aramalarını talep ediyoruz'' ifadelerini kullandı.

 

 

Kaynak:Ömer Fatih BOZKURT

Bu haber toplam 2284 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum