ZAFER PAŞA'DAN VEDA ZİYARETİ

ZAFER PAŞA'DAN VEDA ZİYARETİ

'Bu diyardan gider olduk kalanlara selam olsun, bizim için hayır dua kılanlara selam olsun'

Terfi ve Tayin Kararnamesi ile Tümgeneralliğe terfi ederek Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı görevine atanan 2. Jandarma Er Eğitim Tugay Komutanı Halis Zafer Koç, gazetemize veda ziyaretinde bulundu. Yeni rütbesi ile ziyaretlerini gerçekleştiren Tümgeneral Halis Zafer Koç, Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal ve Yazı İşleri Müdürümüz ile bir süre görüştü. 

İlimizde 5 yıl görev yapan ve Bileciklilerin gönlünü fetheden Zafer Paşa gelecek hafta Pazartesi günü Diyarbakır’daki görevine başlayacağını aktardı. Bilecik’te çok güzel ve özel bir 5 yıl geçirdiğini anlatan Zafer Paşa, ”Bilecik’e varsa bir hakkım helal olsun” dedi. Yunus Emre’nin şiirine atıfta bulunarak gazetemiz aracılığıyla Bileciklilerle vedalaşan Zafer Paşa,” Bu diyardan gider olduk kalanlara selam olsun, bizim için hayır dua kılanlara selam olsun” dedi. 

Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal’ın Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde askerlik yaptığını bilen Zafer Paşa, ” Şadi abi, Diyarbakır’a mutlaka bekliyorum. Silvan'a askerlik yaptığın yerlere gideriz. Sen de eski günlerini yadedersin” diye konuştu. 

Zafer Paşa, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal’ın ‘Gönüllerin Paşa’sı’ başlıklı köşe yazısından da bahsederek birlikte çok güzel sohbetler gerçekleştirdiklerini ve bu sohbetlerin iller ayrılsa bile devam etmesini istedi. 

Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal ve Yazı İşleri Müdürümüz Mücahid Erdal’da Zafer Paşa’ya yeni görevinde başarılar dileyerek, kapılarının kendisine her zaman açık olduğunu belirttiler. Zafer Paşa’nın ilimizde iz bırakan nadir yöneticilerden olduğunu söyleyen Şadi Erdal,” Bileciklilerin hayır duası sizinle olacaktır. Allah yolunuzu açık etsin” şeklinde konuştu. 

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekinilmesi ve Zafer Paşa’nın gazete yönetimi ve personeliyle vedalaşmasının ardından son buldu. 

zafer-pasadan-veda-ziyareti2.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1584 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.