ZEHRA ARI İKİ MADALYA DAHA KAZANDI

ZEHRA ARI İKİ MADALYA DAHA KAZANDI

Bilecik’in 1308 Osmaneli Belediye Spor Taekwondo Kulübü sporcusu Zehra Arı, ilçeye iki madalya daha kazandırdı. 

5. Avrupa Kulüpler Taekwondo Şampiyonasında 28 ülkeden 110 kulüp üyesi toplam 801 sporcu mücadele etti. Düzenlenen bu şampiyonada ise 1308 Osmaneli Belediye Spor Taekwondo sporcusu Zehra Arı 55 kiloda yarışarak Osmaneli’ni ve Bilecik’i temsil etti.

Müsabakaya gitmeden önce Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin’i makamında ziyaret ederek kendisine madalya sözü veren Zehra Arı, sözünü tuttu. Zorlu karşılaşmaların ardından 1308 Osmaneli Belediye Spor Taekwondo sporcusu Zehra Arı, bu şampiyonada 801 sporcu arasından Avrupa ikincisi oldu. Arı, 46 ülkeden bin 468 sporcu katıldığı 4. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvasına ise üçüncü olup ikinci bir madalyayı almaya hak kazandı.

zehra-ari-osmaneli-bilecik.jpg

Başarılı sporcu Zehra Arı, şampiyona sonrası 1308 Osmaneli Belediye Spor Antrenörü Mesur Düş ile birlikte Belediye Başkanı Münür Şahin’i makamında ziyaret etti. Başarılı sporcunun bu ziyaretinden büyük mutluluk duyan Başkan Şahin, madalya sözünü yerine getirdiği için sporcuya ayrıca teşekkür etti. Sporcuyu, ailesini ve antrenörünü de tebrik eden Belediye Başkanı Münür Şahin, “Osmaneli’nde sporun her branşına çok ayrı bir önem veriyoruz. İstiyoruz ki Osmaneli’nde çocuklarımız ve gençlerimiz sağlıklı bireyler olarak yetişsin ve kötü alışkanlıklardan uzak dursun. Bu amaçla hareket edip Osmaneli Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa fazlasıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu yöndeki gayretlerimizin meyvesini de sporcularımızdan fazlasıyla alıyoruz. Zehra kızımız uluslar arası şampiyonadan iki madalya ile döndü. Şampiyonada ilçemizi ve 1308 Osmaneli Belediye Spor’u hakkıyla temsil etti. Bu başarılar bizleri daha da çok çalışmaya teşvik ediyor” dedi.

Ziyaretin ardından Belediye Başkanı Şahin şampiyon sporcuya hediyelerini takdim etti.

 

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 4775 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum