Zeki Kayadelen aday adaylık müracaatını yaptı

Zeki Kayadelen aday adaylık müracaatını yaptı

Ak Parti il genel meclis üyesi Zeki Kayadelen Bayırköy Belediye Başkanlığı için aday adaylık müracaatını yaptı.

Ak Parti il genel meclis üyesi Zeki Kayadelen Bayırköy Belediye Başkanlığı için aday adaylık müracaatını yaptı.

Ak Parti, parti binasında gerçekleşen toplantıda pek çok eş dost ve partilinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda ilk konuşmayı İl Başkanı Serkan Yıldırım yaptı.

dsc-0095.jpg

Serkan Yıldırım yaptığı konuşmada Bayırköy’de 20 yıldır Ak Parti belediyeciliğinin yapıldığına vurgu yaptı.

İl Başkanı Serkan Yıldırım konuşmasında;

“Ak Parti’de geçtiğimiz hafta başlayan aday adaylık seçimleri önümüzde ki hafta Çarşamba günü sona eriyor. Sonrasında temayül yoklamaları ile süreci sonlandıracağız. Genel merkezin çalışmaları ile adaylarımızı belirleyeceğiz. Zeki bey de bugün aday adaylığı müracaatını yapacak. Bu dönem il genel meclisinde çalışmalarını yaptı, önümüzde ki mart ayında bitirecek. Bu dönemde de aday adaylığı için “Varım” dedi. Bildiğiniz gibi Bayırköy’de 15 yıldır Ak Parti kurulduğundan beri 20 yıldır Ak Parti Belediyeciliği var ve gerçekten çok büyük hizmetlere imza atıldı. 3 dönemdir Mustafa Başkanımız devam ediyor ve inanın Bilecik’te yapılmayan birçok şeyi Mustafa başkanımız fazlasıyla yaptı. Ona da teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

Başkan Yıldırım’ın konuşmasının ardından söze başlayan Zeki Kayadelen insanlara hizmet etmekten onur duyan, mutlu olan, kendi iç dünyasında huzur bulan bir yapıya sahip olduğunu ifade etti.

Zeki Kayadelen konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

“Kıymetli dostlarım, kıymetli büyüklerim. Cenabı Allah bizi böyle yaratmış. Biz üretmekten, milletimize, insanlarımıza hizmet etmekten onur duyan, mutlu olan, kendi iç dünyamızda huzur bulan yapımız var şükürler olsun.

Bu çerçevede 2002 yılında AK Parti belde teşkilatımızla kendimizi bütünledik. Belde teşkilatımızdan bugüne kadar kuruluşundan, belediye meclis üyeliği görevinde bulunduk. Beş dönem ilçe yönetiminde görev yaptım. Üç dönem il yönetiminde görevde bulundum. Bu dönem de teşkilatımızın da tensipleriyle il genel meclis üyeliği görevlerinde bulundum.

dsc-0098.jpg

Burada başta il başkanımız, ilçe başkanımız, teşkilatımızın, vekil beylerimizin destekleriyle muhtarlarımıza, meclis başkanımızla omuz omuza, dönemimizde, köylerimizde çok güzel işler çok güzel hizmetler bıraktık.

Ben bu dönem zarfında bizlere desteklerini esirgemeyen teşkilatımıza, muhtarlarımıza, bütün kamudaki yetkililerimize, bütün arkadaşlarımıza, hepsine teşekkürlerimi sunuyorum.

Değerli dostlarım, değerli büyüklerim, çok kıymetli hanımefendiler, beyefendiler, bugüne kadar olan bütün donanımla gelinen nokta itibariyle 2024 yerel seçimleri çerçevesinde tabanımızdan gelen talepler doğrultusunda Bayırköy Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Yaman beyle bir görüşmemiz oldu. Onun da kendi bilgileri dahilinde kendi onaylarıyla, kendi olurlarıyla ve devamında sayın il başkanımız, sayın milletvekilimiz Halil beyle gerekli usul ve süreçler izlendikten sonra tekrar Bakırköy tabanında oradaki birçok dinamiklerimizle birlikte bir değerlendirmeler yapılarak Bayırköy’de önümüzdeki dönem daha verimli olacağımız çerçevesinde bizim adaylık sürecimiz başlamış bulunmakta.

"Biz Bayırköy'ün çocuğuyuz"

Çok kıymetli başkanlarım, çok kıymetli dostlarım, gönüldaşlarım biz bölgenin Bayırköy’ün çocuğuyuz. Bayırköy halkından birisiyiz. Bayırköy’ün dinamiklerine, Bayırköy sınırlarına, Bayırköy’ün tarımına, Bayırköy’ün sanayisine, Bayırköy’ün sosyolojisine hepsine hakimiz. Allah’ın izniyle İl Başkanımıza, İlçe Başkanımıza, parti teşkilat başkanlarımıza resmi başvurumuzu yaptık. Teşkilatımızın ilgili kademelerimizin uygun görmesi, görev verilmesi halinde Bayırköy’de neyi ne şekilde yapılacağına, hepsine bilgilerine, donanımına vakıfız.

"Kesinlikle koltuk, mevki, makam hırsım bulunmamakta"

Kesinlikle koltuk, mevki, makam hırsım bulunmamakta. Rabbim şahsım için, ailem için devamında belde halkım için, ilim için en hayırlısı neyse onu nasip etsin. Cenabı Allah 2024 yerel seçimlerini başta Beldemize, başta merkezimize, devamında bütün ülkemize hayırlara vesile kılsın.

Bir diğer açıdan da değerlendirecek olursak, bugün Bilecik’te üç dönem, peşinden muhalefet yönetimi süreci yaşadık. Üç tane belediye başkan veya vekili gördük. Yani önceki üç dönemde yapılanların normalde bakımı yapılamadı. Yeni bir eser, hizmet kazandırılamadı. O sebeple yani burada biz hükümetimizle, ilgili kademelerimizle ilimize, beldelerimize her alanda hizmet etmeye bütün kademelerimize talibiz.

“Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim”

Aramızda belediye başkan adayı olan, arkadaşlarımız var, dostlarımız var. İl genel meclisine aday olan abilerimiz, arkadaşlarımız var. Onlara da bu kıymetli yolda başarılar diliyorum. Ben sizlerin tensipleriyle, sizlerin destekleriyle sayın il başkanımız, ilçe başkanımıza sunumlarımı yapmak isterim. Buraya uzaktan yakından katılıp, bana değer verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, saygılarımı sunarım.”

dsc-0114.jpgdsc-0115.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1036 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum