Ziraat Bankası Geri Ödemesiz 1500 TL Verecek! Sakın Bu Kampanyayı Kaçırmayın

Ziraat Bankası Geri Ödemesiz 1500 TL Verecek! Sakın Bu Kampanyayı Kaçırmayın

Ziraat Bankası geri ödemesiz 1500 TL verecek. Geri Ödemesiz Destek hesaplarına başvuru yapmak için son 4 gün!

Ziraat Bankası kampanya duyurusunu gerçekleştirdi. Öğretmenler ve öğrencilere müjdeli haber Ziraat Bankası’ndan geldi. Banka, troyestore.com ve Troy mağazalarından yapılan bazı alışverişlerde 1500 TL geri ödemesiz sunacak.

Hangi harcamalarda 1500 TL geri ödemesiz sunacak?

Ziraat Bankası bu kampanyada Apple aksesuarlarında ve 9.000 TL üzeri iPad alımlarında 1500 TL geri ödemesiz sunacak. Bu kampanya 10 Eylül 2023 tarihine kadar geçerli! Kampanyadan yararlanmak isteyenler son tarihi kaçırmamaları gerekmekte.

troystre-ziraat-bankasi.webp

Ziraat Bankası’nın düzenlenmiş olduğu kampanyalar kapsamında müşterilerinin BankKart Lira kazanmasını sağlıyor. Gerçekleştirilen bu kampanya kapsamında öğretmen ve öğrenciler için. BankKart, BankKart Genç ve BankKart Başak sahipleri bu kampanyadan yararlanabiliyor. Ziraat Bankasının bu tür olanaklarını takip eden müşteriler, ekonomik açıdan avantajlar elde ediyor. Öğrenciler ve öğretmenler bu kampanya sayesinde bütçelerine katkıda bulunacaklar. Apple ürünleri almak isteyenler bu kampanyayı kaçırmasın! Kampanya 10 Eylül tarihi ile bitecektir!

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1068 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.