703. ŞUBE BOZÜYÜK'TE AÇILDI

703. ŞUBE BOZÜYÜK'TE AÇILDI

Tarım Kredi Kooperatif Market hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. 

A+A-

Kooperatif Market ülke genelindeki 703’üncü, toptan ve perakende alışveriş imkânı sunduğu , Tarım Kredi Market zincirinin Bozüyük'te  2. şubesi açıldı.
67 il 282 ilçede faaliyet gösteren Tarım Kredi Market’in, Türkiye’de 703. Bilecik’te 6. Bozüyük’te ise 2. Şube’nin açılışına Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Dr Fahrettin Poyraz, Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Bozüyük Kaymakamı Adem Öztürk, Bozüyük İlçe Emniyet Müdürü Orhan Bozdemir, Bozüyük Tarım ve Orman İlçe Müdürü İsmail Aksu, Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Ak Parti İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy, Sakarya Gazetesi Sahibi Mücahid Erdal ve vatandaşlar katıldı.

788-001.jpg
Açılışı konuşması, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Kacır tarafından yapıldı. Başkan Kacır; "Bizler Tarım Kredi olarak ülke genelinde teşkilatlanmış 1615 Kooperatif, 200 hizmet bürosu ile çiftçilerimizin tarımsal ihtiyaçlarının karşılanmasının yanında, bilgi ve destek konusunda donanımlı personellerimizle yanlarında yer alıyoruz. Çiftçilerimizin ihtiyaçlarını her anlamda tedarik ediyoruz. Kooperatif marketlerde bu anlamda hem kurumumuzun hem de ülkemizin göz bebeği durumunda. Üretmekle iş bitmiyor üretimin devamlılığı için ürünün pazara ulaştırmak lazım. Çiftçimizin sorunu da buydu zaten, üretmekle mi uğraşsın hasatla mı uğraşsın. Tarım Kredi hasat sonrasın da yanınızda diyerek ürün değerlendirme çalışmaları yaptık. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

7888.jpg
Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Yönetim Kurulu Başkanı Köksal Kacır'ın konuşmasının ardından, Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Dr Fahrettin Poyraz konuşma yaptı. Mart sonuna kadar 1000 market hedefi koyduklarını belirten Poyraz, Bozüyük'te 703. şubenin açılışını yaparak bu yıl ki hedeflerine ulaştıklarını söyledi. Konuşmasında;  “Hedef olarak kendimize bu yıl sonunda  700 market hedefini koymuştuk. Bugün elhamdülillah yıl bitmeden Bozüyükümüz de 703. Şubemizi açıyoruz. Hedefimiz Mart sonu gibi 1000 rakamına ulaşmak.

270794309-10159761007997250-3445269134485816448-n.jpg
Katkı olarak ne sağlıyoruz dersek, en başta ciddi bir istihdam katkısı var. Yani şu yapının kooperatif marketlerin ülke genelinde 1,5 yıllık süre içersin de yaklaşık 3000 kişi civarında. Bu azımsanacak bir rakam değil. Tamamen hizmet sektörü ağırlıklı. Bizimle birlikte fason çalışan diğer firmalarla birlikte bu rakamı ikiyle çarpın. Bu piyasada doğru bir şey yapıyoruz. Hele şu pandemi döneminde biz bunu çok net gördük. Biz zam yapma noktasında oldukça ağır davranıyoruz, ama fiyat indirme noktasında çok hızlı davranıyoruz. 
Bir de şu algı var. “Efendim biz devletle mi rekabet edeceğiz” Arkadaş biz devlet değiliz, onu söyleyeyim. Bir kere yanlış anlamayı düzeltelim. Biz sermayesinin varlığının tamamı Türk çiftçisine ait olan bir kuruluşuz. Yani diğer Kamu kurumları gibi kamusal yönümüz var. Yani Kanun yapıcı, Kanun koyucu bize o kadar önem vermiş ki ismimizde Türkiye yazıyor. Türkiye ismi kolay kolay bir kurumun başına verilmiyor. Onun dışında bizim devletten 1 lira, 1 kuruş ödenek aldığımız yok. Yani rakiplerimiz hangi ticari kriterlere göre, hangi şartlara göre faaliyet gösteriyorlarsa biz de aynı şekilde faaliyet gösteriyoruz" dedi.

2-009.jpg
Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Dr. Fahrettin Poyraz'ın konuşmasının ardından, Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya, Tarım Kredi Market zincirinin 703. Şubesinin tüm Bozüyüklülere hayırlı olmasını diledi. Konuşmaların ardından, dua edilerek mağazanın açılışı gerçekleşti. 
Açılışa katılan protokol üyeleri mağazayı gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

1-012.jpg3-008.jpg

s-005.jpg

a-005.jpg
 

Bu haber toplam 7833 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum