ADIM ADIM 31 MART’A YÜRÜDÜLER

ADIM ADIM 31 MART’A YÜRÜDÜLER

31 Mart Yerel seçimlerinin Osmaneli’deki en heyecanlı saatleri Pazar günü yaşandı. Siyasi Partiler ve Bağımsız aday, 24 Mart Pazar günü Osmaneli ilçesinde...

A+A-

31 Mart Yerel seçimlerinin Osmaneli’deki en heyecanlı saatleri Pazar günü yaşandı. Siyasi Partiler ve Bağımsız aday, 24 Mart Pazar günü Osmaneli ilçesinde gövde gösterisine çıktılar. Pazar günü yapılan yürüyüşlerden ziyade en dikkat çeken konu, sabahın erken saatlerinde Osmaneli ilçesine, Bilecik’ten ve ilçelerden gelen Polis ve Jandarmalar oldu. Bilecik Emniyet Müdürlüğü tarafından Osmaneli’ne getirilen TOMA aracı da dikkat çeken hususların başında geldi. Bilecik İl Emniyet Müdürü ve Osmaneli Kaymakamı siyasi partilerin ve adayların taraftarları ile yürüyüşlerini adım adım takip ettiler. 

0f263ab9-62ab-4d82-acc8-3392c391d3ff.jpg
Münür Şahin; Osmaneli Bilecik’ten Yönetilemez.
Pazar gününün ilk yürüyüşüne Osmaneli Belediye Başkanı ve Bağımsız Osmaneli Belediye Başkan adayı Münür Şahin çıktı. Öğle namazından sonra Seçim Bürosu önünde başlayan yürüyüş, Saat 14.30’da yine seçim bürosu önünde sona erdi. Belediye Başkanı Münür Şahin yürüyüşe katılan ve Seçim bürosu önüdeki alanı hınca hınç dolduran taraftarlarına yaptığı konuşmada; “5 yıl boyunca birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde Osmaneli ilçemize hizmet ettik. Bu süre zarfında ilçemize sayısız eserler ve hizmetler kazandırdık. Adaylık konusunda tercih edilmedik. Sizlerden aldığım güçle, sizlerin destekleri ile Halk Ne Derse O olacak diyerek Bağımsız aday oldum. Bugün bu yürüyüş de gösterdi ki, Osmaneli artık Bilecik’ten yönetilemez. Sizler Osmaneli’ye sahip çıktınız, sizler Bizlere sahip çıktınız, sizler en önemlisi kendinize sahip çıktınız. Sizler sahte hesaplarla yapılan karalamalara, yalanlara, iftirala inanmadınız. Hepinizden Allah razı olsun. 31 Mart Pazar günü de sizler Osmaneli’de sandıkları patlatıp, Osmaneli ilçesinin sahibi olduğunuzu göstereceksiniz. Ben buna canı gönülden inanıyorum” dedi. 

717d4867-2655-48a7-87dc-ad070bad4f79.jpg
Serap Demirtaş; 31 Mart’ta Sandıktan MHP Çıkacak.
MHP ise yürüyüşüne Saat 15.00’da başladı ve 16.00’da seçim bürosu önünde sona erdirdi. MHP Yürüyüşüne Mehter takımı renk kattı. MHP yürüyüşünde gençlerin ve kadınların coşkulu oluşu dikkat çekti. MHP Belediye Başkan Adayı Serap Demirtaş’da yürüyüşe katılan partililerine bir konuşma yaptı. Başkan adayı Demirtaş yaptığı konuşmada; “Pazar gününüzü, tatil gününüzü bugün bizlere ayırdınız. Tatilinizden, çoluk çocuğunuzdan feragat ettiniz. Hepinize çok teşekkür ediyorum. 29 Mart Cuma günü Teyyare meydanında yapacağımız mitingimize hepinizi daha coşkulu bir şekilde bekliyorum. İnşallah 31 Mart Pazar günü de sandıklardan MHP’nin çıkmasını sağlayacak olan sizler, 31 Mart’a kadar durmayacaksınız, kapı kapı, sokak sokak çalışmaya devam edeceksiniz. Çalışmalarımızın karşılığını 31 Mart akşamı alacağımıza inanıyorum” dedi. 

15fd2a88-fe73-4fa2-acf4-dec25ea9a520.jpg
Bekir Torun; 31 Mart’ta Kazanan Biz Olacağız
İYİ Parti ise yürüyüşüne Saat 16.30’da seçim bürosunun önünden başladı ve Balaban meyanında sona erdirdi. Meşaleler ve konfetiler altında Balaban meydanına gelen İYİ Parti Belediye Başkan adayı Bekir Torun partililere ve yürüyüşe katılanlara burada yaptığı konuşmada; “Bu çarpık düzen içerisinde temiz kalabilmiş, iyi kalabilmiş sizin gibi değerli insanlarla yol arkadaşlığı yapmak bana onur verdi. Yürüyüşümüze iştirak etmenizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 31 Mart’ta kazanan biz olacağız, Osmaneli’nin kaderini değiştirip yeniden yazacağız. Hepinizden Allah razı olsun” dedi. 

0223e524-8384-4ecb-865c-6d316d540bd9.jpg
Mustafa Kürek; Belediyecilik Ekip İşidir.
Günün son yürüyüşünü Ak Parti yaptı. Sakarya kenarında toplanan Ak Partililere Ak Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, Bayırköy Belediye Başanı Mustafa Yaman’da eşlik etti. Teyyare meydanındaki seçi bürosu önünde son bulan yürüyüşün ardından, konuşmalar yapıldı. Ak Parti Osmaneli Belediye Başkan Adayı Mustafa Kürek; “Belediyecilik bir ekip işidir. Biz ekibimizle birlikte Osmaneli’ne hizmet etmeye geliyoruz. Bizim arkamızda Milletvekilimiz, Genel Müdürlerimiz, Bakanlarımız ve en önemlisi de Cumhurbaşkanımız, Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan var. Bizim arkamızda güç var, muhalefetin arkasında ne var” dedi. Milletvekili Selim Yağcı’da yaptığı konuşmada; “Siyasette kişiler önemlidir fakat kurumlar daha da önemlidir. Kişi hata yaptığında onun hatasını düzeltecek birileri yoktur, fakat yine kişiler bir kuruma bağlı ise, hata yaptığında kurum kişinin hatasını düzeltebilir. Osmaneli bugüne kadar Ak Parti Kadrolarının vermiş olduğu kararlara hep uydu, bu seçimde de uyacaktır” dedi. Ak Parti yürüyüşünün ardından katılanlara pilav ayran ikramında bulunuldu.  

 

Bu haber toplam 9315 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.