Bozüyük 'BOZTRAM' ile çok yakında buluşuyor

Bozüyük 'BOZTRAM' ile çok yakında buluşuyor

Bozüyük Belediye Başkanı M. Talat Bakkalcıoğlu’nun projelerinden biri olan BOZTRAM tüm hızıyla devam ederken, nostaljik tramvayın 3 tanesi teslim edildi.

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı M. Talat Bakkalcıoğlu’nun projelerinden biri olan BOZTRAM tüm hızıyla devam ederken, nostaljik tramvayın 3 tanesi teslim edildi.

Adliye binasının önünden tırdan indirilen tramvayları Bozüyük Belediye Başkanı M. Talat Bakkalcıoğlu incelemelerde bulundu.

bsk-boztram-cok-yakinda-bozuyuklulerle-bulusuyor-1.jpeg

Bozüyük’te büyük tartışmalara neden olan BOZTRAM, Bozüyük Adliye Sarayı’nın önüne indirildi. Cumhuriyet, Kurtuluş ve Selanik isimleri ile Bozüyük merkezinde çalışacak olan tramvaylar, Bozüyüklülerin ulaşımına kolaylık sağlayıp sağlamayacağı merak ediliyor.

bsk-boztram-cok-yakinda-bozuyuklulerle-bulusuyor-2.jpeg
 

Hatırlanacağı üzere İl Genel Meclis Üyesi Mesut Çetin 2. El tramvay geldiğinde caddenin halini düşünemiyorum diyerek sosyal medyadan açıklamada bulunmuştu. Meclis Üyesi Çetin yapmış olduğu açıklamada, “Belediye kavşağından PTT'ye kadar araçlar gidemiyor, trafik felç! Bu yola birde ikinci el "Tramvay" geldiğinde ana caddenin halini düşünemiyorum!”dedi. Meclis Üyesi Çetin’in yapmış olduğu açıklamayı gazetemizde yer verdik. Bozüyük Belediyesi gazetemize bu habere ilişkin ihtarname göndermişti. Bununla ilgili gazetemizde ve internet haber sitemizde “BELEDİYE HEDEFİ ŞAŞIRDI” başlıklı haber ile İl Genel Meclis Üyesi Mesut Çetin’in yapmış olduğu açıklamaya cevap vermek yerine gazeteye ihbarname çekmeyi tercih etmişti. Bozüyük Belediyesi göndermiş olduğu ihtarnamede Bozüyük’e gelecek olan tramvayların 2. El olmadığını belirtmişti. Tramvayların Bozüyük’e gelmesi ile birlikte 2. El olmadığı anlaşıldı. Bozüyük kamuoyu Mesut Çetin’in neye istinaden 2. El geldiğini merak ederken, İl Genel Meclis Üyesi Mesut Çetin’den açıklama bekliyor.

bsk-boztram-cok-yakinda-bozuyuklulerle-bulusuyor-3.jpeg

Nostaljik görüntülü BOZTRAM Adliye Binası’nın önünden başlayarak Eczacıbaşı Fabrikası’nda sonlacak. BOZTRAM toplamda 20 istasyon ve 12 KM hat uzunluğu ile Bozüyük halkına ulaşım imkanı sağlayacak.

bsk-boztram-cok-yakinda-bozuyuklulerle-bulusuyor-4.jpeg

bsk-boztram-cok-yakinda-bozuyuklulerle-bulusuyor-5.jpeg

bsk-boztram-cok-yakinda-bozuyuklulerle-bulusuyor-6.jpeg

bsk-boztram-cok-yakinda-bozuyuklulerle-bulusuyor-7.jpeg

bsk-boztram-cok-yakinda-bozuyuklulerle-bulusuyor-8.jpeg

Bu haber toplam 7433 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
İlgili Haberler