Bozüyük'te Trafik Sorunu Var mı?

Yeni Bozüyük Gazetesi olarak vatandaşlara "Bozüyük'te trafik sorunu var mı?" diye sorduk. Bozüyük'ün cadde ve sokaklarında mikrofon uzattığımız vatandaşlar topu kentin yöneticilerine attı.

A+A-

Yeni Bozüyük Gazetesi olarak vatandaşlara "Bozüyük'te trafik sorunu var mı?" diye sorduk. Bozüyük'ün cadde ve sokaklarında mikrofon uzattığımız vatandaşlar topu kentin yöneticilerine attı. Trafik ve otopark sorununa çözüm isteyen halk, "Bozüyük'te hem trafik hem de otopark sorunu var" dedi. Ayrıca, kent merkezine yapılması planlanan tramvay projesi ise vatandaşlar arasında görüş ayrılığına neden olmuş durumda. Tramvayın Bozüyük trafiğine olumlu katkı sunacağını dile getirenler olduğu gibi olumsuz olacağını düşünenlerde var. 
Mikrofonlarımıza konuşan vatandaşların yüksek bir çoğunluğu trafikten dert yanarken, sürücü ve yayalarında bilinçsiz olduğunu söylediler. İsmet İnönü Caddesine yapılan çift sıra parkların trafiği oldukça zor bir hale getirdiğini belirten vatandaşlar çift sıra parkların sebebini ise otopark yetersizliği olarak açıkladılar. 
Bunun yanında  servis saatlerinde Bozüyük trafiğinin felç olduğunu belirten vatandaşlar, fabrika çıkış saatlerinde bir düzenleme yapılarak trafik akışını hızlandıracağını, Saraycık Caddesi üzerindeki tren yolundaki karışıklığın ise biran önce giderilmesini istiyorlar.

Ayrıca, orta refüje yapılacak olan tramvay projesinin Bozüyük'ü ne şekilde etkileyeceğini sorduk. Bu konu da Bozüyük vatandaşı karamsar. Bir kısım tramvay projesinden oldukça memnunken bir kısmı da Bozüyük'ün trafiğini daha da zorlaştıracağını söyledi. 
Öte yandan, bazı vatandaşlar ise tramvay projesi konusunda yeterince bilgilendirilmediklerini söyleyerek kendilerine bilgi verilmesini talep ettiler.


Bu haber toplam 6445 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum